Струмица

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Денеска после под`лго време прошетах по парко, и ич не ме ареса работта...
Шаврат којне, магарина, баничане, тракторе...кај градскио базен, чешмичката, и тук кај стадионо...
Којно ут чешмата вода пии...абе срамота...
Јас ка бех дете, тава беше негде 80-те, си имаше чуваре у парко, т.е. падаре...ќе земме топката фудбал да играаме низ парко у тревата, ќе на виде, и с`с стапо ја ти го...и на бегане нии...
Саа Комуналец има барем три пати повеќе работници, настрана тава шо на партиски штаб личе, а таков падар нема...е шо праат сите тии? Гу дрват? Очигледно...Панчо Орцето нек си глее малце работта, ак не нек стане нек си оде.
Ај, Комуналец и така и така...ами МВР-то дек е? 10000 казни можаа да напишат на тии ут тии за ѓубре, за незнам шо, незнам как...еден милицај низ парко нема...скутере, големи моторе шаврат...абе анархија ол оувер бе!

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Денеска после под`лго време прошетах по парко, и ич не ме ареса работта...
Шаврат којне, магарина, баничане, тракторе...кај градскио базен, чешмичката, и тук кај стадионо...
Којно ут чешмата вода пии...абе срамота...
Јас ка бех дете, тава беше негде 80-те, си имаше чуваре у парко, т.е. падаре...ќе земме топката фудбал да играаме низ парко у тревата, ќе на виде, и с`с стапо ја ти го...и на бегане нии...
Саа Комуналец има барем три пати повеќе работници, настрана тава шо на партиски штаб личе, а таков падар нема...е шо праат сите тии? Гу дрват? Очигледно...Панчо Орцето нек си глее малце работта, ак не нек стане нек си оде.
Ај, Комуналец и така и така...ами МВР-то дек е? 10000 казни можаа да напишат на тии ут тии за ѓубре, за незнам шо, незнам как...еден милицај низ парко нема...скутере, големи моторе шаврат...абе анархија ол оувер бе!
Абе другар и да дават казни шо мислаш ке им даат ли на баничане?
И ако веке им дадат, оддека ке го плате, со општествено корисна работа ли?
Јас да сум у МВР не ризикувам да даам казна на баничанец, сепак мил ми е мојо живот и животте на моите блиски :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Јас да сум у МВР не ризикувам да даам казна на баничанец, сепак мил ми е мојо живот и животте на моите блиски :)
Ак еден милицај са боо ут баничанец на пр. нек стане нек си оде и нек ослободе место за некој шо ќе си врше работта кат шо треба.
Работта е да такви работи не смее да има у парко, а тава сее обврска на Комуналец и МВР, а не моо на пр.
И, не зимат за џабе пари и од мојо џеб, нека работат как шо треба, ак не ај деф!

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362

лол не се прави педер шо толко баничане ти у мвр да работаш и да не ке се плашаш де размисли малко ... тс и да не работаш ке ти се фатат за стапо

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
баничане у баница се опасни тука се,голи кучина :smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ајдеее са па за баничане маабет:nesvest::pos2: Абе имаше кошаркаре кај гим преги а фудбалере немаше:tapp:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ак еден милицај са боо ут баничанец на пр. нек стане нек си оде и нек ослободе место за некој шо ќе си врше работта кат шо треба.
Работта е да такви работи не смее да има у парко, а тава сее обврска на Комуналец и МВР, а не моо на пр.
И, не зимат за џабе пари и од мојо џеб, нека работат как шо треба, ак не ај деф!
лол не се прави педер шо толко баничане ти у мвр да работаш и да не ке се плашаш де размисли малко ... тс и да не работаш ке ти се фатат за стапо
Бама пази какви придавки употребуваш, веќе 2 пат ми пребацуваш.

Иначе Струмикс тава беше кажано нашала за баничане, а шо треба да има падар у парко треба (само вечерно време да не шете ного) :icon_mrgr

Друго нешто шо ми е чудно, од ка знам за себе и за центар и за излеване, епицентаро е корзото, една улица ебаго.
Толку ли нема некои други салам места, или едноставно навиката си е навика а народ народ...

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Бама пази какви придавки употребуваш, веќе 2 пат ми пребацуваш.

Иначе Струмикс тава беше кажано нашала за баничане, а шо треба да има падар у парко треба (само вечерно време да не шете ного) :icon_mrgr

Друго нешто шо ми е чудно, од ка знам за себе и за центар и за излеване, епицентаро е корзото, една улица ебаго.
Толку ли нема некои други салам места, или едноставно навиката си е навика а народ народ...

оф топик забрано ле да ти пребацувам ?

а за парко може да се реше проблемо ... 2ца чуфаре нека шетат низ парко как шо имаше пред 8 год

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
оф топик забрано ле да ти пребацувам ?

а за парко може да се реше проблемо ... 2ца чуфаре нека шетат низ парко как шо имаше пред 8 год
Јас некни у петоко ка излезех од пепи ојдех у парко и заспал сум на една клупа :pos:заледих се и ојдех си дома:pos:Ако е имало чувар и у полицијата ке се ме однеселе:pos:

Gollum

Real in fantasy.
Член од
4 август 2005
Мислења
23
Поени од реакции
0
Ного мее убаво у струмица !

Г

Грејвдигер

Гостин
а шо сакаш да напрааме за да ти биде интересна...

Kajgana Shop

На врв Bottom