друже се е продаденоKe ima li karti utre u sojuzo be gledam deneska u Skopje imalo tepacki coveci letale na site strani aj mos od tuka ke izvadame![]()
Pa ono i taka e haus ama ja vikaah mos ke naam karta da si zemam abe mafija so sakas tuka nikojpat e namalo nesto ubavo da se napraa i nema ni da ima a tava so go napravii so fudbalo so se tolko lakomi za pari treba nikoj da ne im ode pa togaj ke se izedat od maka samo paarte im se u ak'lo taj Gruevski vikat gi zemal site kari pustil coveci da gi preprodavat i psole sakas drzava:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:друже се е продадено) нема нови карти,туку старите карти ќе ги вратат и ќе бидат нумерирани за да не стане хаос...
:pos2::pos2::pos2: Tи си најлуд чоевече хахахаЈас некни у петоко ка излезех од пепи ојдех у парко и заспал сум на една клупазаледих се и ојдех си дома
Ако е имало чувар и у полицијата ке се ме однеселе
![]()
Branejte go vii ke vi dade cic*a ne sum za nikoj be covek so meee gale za komonisti neznam so samo ti kazuvam so mi kazaa covecte oti imalo nis stabove firmi takvi raboti ne mee gaale dali ke gi zema Grujo ili Branko vazno tav se e mafija i tuka nikojpat ke nema fudbal ili dr ubavi rab.Ајдеееееееее Грујо и за картите е крив :pos2::pos2::pos2::pos2:
Глупи комунисти.:bip::bip:
Не кажа кој беше стриптизеро сношти или само така галама дигат сите?Може еден стриптиз на камера веќе ка се понуди![]()
Как може некој заледен кути тебе да се заледе? :nenene:Јас некни у петоко ка излезех од пепи ојдех у парко и заспал сум на една клупазаледих се и ојдех си дома
Ако е имало чувар и у полицијата ке се ме однеселе
![]()
Не...арен мее...Кабелнетци денеска на сите ви е срање нетот?
даа:nerv: вчера слегнував со 248кб/с,а денеска преко сила 150кб/с оде...Кабелнетци денеска на сите ви е срање нетот?