не се фурам,и не праам филмови,ко што ми кажаа јас така и ви пренесувам.Немој жити се, не ми го прај ова.....
и на мене солзи и мрсули ми потекоа,од муабетов,чесно!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не се фурам,и не праам филмови,ко што ми кажаа јас така и ви пренесувам.Немој жити се, не ми го прај ова.....
Не викам дека праиш филмови ама самата помисла на тоа да ги иаме пак у тим Илија и Игор ме хајпа до максимум иако не верувам финансиски да се средиме, цело време се вртиме во круг.не се фурам,и не праам филмови,ко што ми кажаа јас така и ви пренесувам.
и на мене солзи и мрсули ми потекоа,од муабетов,чесно!
И јас ја прелистав,ама денес по муабетов ја барав статијава едно 40мин да ја прочитам.Имаше некоја статија пред некој ден на нашиве портали дека Михајло нашол спонзори и пак ќе спрема тим ама искрено ја изигнорирав.
Ако Илија и Игор имаат одврзани раце,најприродно би било да се вратат во Скопје.Сигурно викендов кралот си дреме на Вајбер и смара играчи
Во статијата пишуваше дека преговара со спонзори, и јас ја читав истата а и последно и јас што имам разбрано е дека е во преговори. Има дужници куп стариот, верувам ќе откопа нешто.И јас ја прелистав,ама денес по муабетов ја барав статијава едно 40мин да ја прочитам.
Ако Илија и Игор имаат одврзани раце,најприродно би било да се вратат во Скопје.
Максимумот на двајцата им е исполнет во кариерите.Екстра големи пари послем оваа криза нема да заработат на друго место.
Двајцата се македонски зетови,и во Скопје им е топ.
Шанса да доиграат 2-3сезони на квалитетно ниво,и да се пензионираат ко легенди
Има работи со кој може да се заебава а со кој неможе.Ако ти е постов мамка за порталите да видиш дали пак ќе препишуваат, тогаш си геј
Ако е реален муабет... Останува да чекаме. Па може и боље ќе биде вака што решија со фајналфор.
Дека е некако премногу добро за да биде вистинито, ама дај боже. Уствари они би се вратиле, само Михајло да среди све и да го преземе Вардар чист.Има работи со кој може да се заебава а со кој неможе.
Мислиш ли дека во вакво емотивно време за клубот јас би се зезал на ваква тема?Прегледај го приврзокот 247488
Да премногу е не реално за да биде вистина.Дека е некако премногу добро за да биде вистинито, ама дај боже. Уствари они би се вратиле, само Михајло да среди све и да го преземе Вардар чист.
П.С Очекувај денес - утре на порталите: Бомба!!! Абутовиќ и Карачиќ назад во Вардар!
Таман работа, мала шала беше тоа со заебавањето. До сеа се што си кажал, било реално, без разлика дали се исполнило или не.Да премногу е не реално за да биде вистина.
Јас не реков дека е 100%,тоа што ми кажуваат и кас кажувам.
Ама да не но подценуваме стариот.
И Милиќ го враќаме од пензија