Фан клуб - РК Вардар

Кукуловски потпишал за Еурофарм.

тоа е добро за него потпишал за тим со шампионски амбиции! Nooot! :kuracc:
добро е,јер,јасно му е дека ќе грее клупа и наредна сезона!

хехехехе а Скубе во Мешков :tapp:
баш прееска праев муабет,вајлд карта добива или Мешков или Мотор,зависи кој повеќе ќе се засили.
Замисли мешков да не добие вајлд карта.
Иначе и Мешков и Мотор,газдите се Самсоненко ×20

Како што се одвива ситуацијава нема да ме чуди со Вардар Јуниор наредна сезона да играме ЛШ. Моментално сме дефицит на сите позиции. Искрено не сум оптимист дека наредна сезона ќе имаме тим на лик приближно на овој од минатава сезона.

баш прееска праев муабет,вајлд карта добива или Мешков или Мотор,зависи кој повеќе ќе се засили.
Замисли мешков да не добие вајлд карта.
Иначе и Мешков и Мотор,газдите се Самсоненко ×20
Neli motor imase problemi ... a meskov so ogled na toa sto redvno igraat ls bi trebalo tie da bidat dobitnicite na vajld kard ;)

Еве клип од цел натпревар Вардар - Металург, Прибак кога ќе даде гол по истечени 60 минути.:cool: Вујо кога ќе спасува навивач од полицијата.

п.с каналов вади скоро секојдневно стари натпревари од РК и ЖРК Вардар и од МК репрезентација.

Вујо кога ќе спасува навивач од полицијата.
на Вујо тогаш денот му беше, да не му беше (иако победи Вардар) полицаецов уште ќе беше на костозглобно :D

Доколку имам можност некој моменти у животов кој сакам да ги вратам на риплеј,се дефинитивно оваа утакмица,утакмицата кога ја прекинавме доминацијата на металург и изборивме ЛШ,и кога,Владо Шола ми кажа дека РК ќе биде превземен од СС. Четвртина живот би дал да ги доживеам тие моменти уште еднаш.

Се сеќавам имаше еден од темната страна замараше пола година дека голот на прибак бил намештаљка. Многу ми е мило што исчезнаа во темната страна, најомразен ривал, повеќе и од пелистер и од слога и од шкендија.

За мене оваа со голот е прибак е на второ место после 2 јуни 2013 која е на врвот, крај на една и почеток на друга ера. Тоа што е раѓањето на исус за христијаните, преминот од мека во медина за муслиманите, за рк би бил 2 јуни 2013.

Ко сме на тема стари утакмици. Дали ја има целата утакмица од Кале за титула против металург пред да дојде СС?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom