- Член од
- 28 април 2009
- Мислења
- 750
- Поени од реакции
- 507
3000 евра еЗеми Веспа, сега се живо џабе зимно време.

3000 евра еЗеми Веспа, сега се живо џабе зимно време.
ZemajDecki, mislenje za hamachi fighter rs 50? Gi ima vo hemimotors. Mislenje dali se ok, do kolku pokinuvaat km, delovi.... Ne gi razbiram mnogu, zatoa baram mislenje
Зошто? Јас имам 18 000 км поминато без ниту еден дефект (освен промена на акумулатор)site skuteri se kineski govna![]()
Боље земи си со тие пари половна априлија/џилера/пијаџо. И побрзо и поквалитетни и поубаво на лик. Не е како ново, ама бар раат си.Decki, mislenje za hamachi fighter rs 50? Gi ima vo hemimotors. Mislenje dali se ok, do kolku pokinuvaat km, delovi.... Ne gi razbiram mnogu, zatoa baram mislenje
Ако сакаш да ти го понудам мојот Kymco Super 8 тој е 4Т и со најмала потрошувачка од 1.8-2 литри, додека 2Т итаљанците трошат дупло посебно ако се со китови и повеќе од 5 трошатПочетник сум во светот на моторите па ако не ви е тешко ми треба совет.
Сакам да купам скутер до 50кб, половен. Што да одберам, како да препознаам дали е во ред машината и како да го одржувам.
Членот погоре вели дека Априлија или Џилера се добар дил, меѓутоа дали цените се реални за мотор кој е 2009 и има поминато 30000 а
чини 1200/1300 евра.
Гледам доста продавачи ги имаат модифицирано со друг издувен систем, ролни и китови би сакал да прочитам збор два за тоа...
Како влиае на машината и на век на траењето...
Колку чини еден ремонт, кога треба да се прави и што уствари се менува?
Фала ви.
Електричен ли е овој мотор? Баш ме занима кај го има и која ми е цената.Прегледај го приврзокот 247546
baotian-bt49qt9
Мислење за ова чудо? Искрено. повеке од 250-300е не би дал за скутер сега, дали овие се ок колку-толку?
Јас имам баотиан 125цц. Имам 17 000 км поминато без никаков проблем досега (освен потрошен материјал нормално).Прегледај го приврзокот 247546
baotian-bt49qt9
Мислење за ова чудо? Искрено. повеке од 250-300е не би дал за скутер сега, дали овие се ок колку-толку?
Како бе електричен хахахаЕлектричен ли е овој мотор? Баш ме занима кај го има и која ми е цената.
Па видов цена 200 -300 евра, па некако маленко ми дојде...ама сега кога те прочитав, јасно ми еЈас имам баотиан 125цц. Имам 17 000 км поминато без никаков проблем досега (освен потрошен материјал нормално).
Моделот како на сликата многу се покажаја, познавам 2ца кои имаат вакви со 20 000+ поминати км. Мислам најдобриот модел од Баотиан се. Јас го имам моделот кој излезе после овај.
Автоматски споено мислење:
Како бе електричен хахаха
200-250 евра би требало да одат на старо, можи и поефтино. Многу стар модел е, не се произведува поќе. Првиот модел на Баотиан (како копија на Априлија) беше најлошото можно кинеско моторче. Имав среќа шо го купив постариот модел тој период и уште го возам.Па видов цена 200 -300 евра, па некако маленко ми дојде...ама сега кога те прочитав, јасно ми е![]()