Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uste eden, karantinski
Прегледај го приврзокот 245269
Христос Воскресе - Навистина Воскресе!За многу години,Христос Воскресе!![]()
Комити на спектакуларен начин го пречекаа Велигден во Драчево (Снимка од дрон) – Спорт Манија
За прв пат, најголемиот православен празник, Велигден, не можеше да се пречека во црквите и соборните храмови низ земјата, бидејќи владее полицискиот час поради Коронавирусот. Во услови кога едноставно не може традиционално да се прослави Велигден, навивачката група Комити, во Драчево, направи...sportmanija.mk
Комити Драчево,секоја чест!
зашто?Ова треба да се урне или избрише.
hahahahaha i ?? primer maskite so gi doniravte vie pred nekoe vreme nema da gi nosat muslimani ?? so trebase da se pisi ovde deka doniravte za da se spasi musliman nekoj primer ?? stvarno ne ti ja svakam poentataСреќен празник на Чкембарите од Баиро.![]()
Поентата ми е дека како фашистичка група ептен си го имате на ти го дај ми го муслиманскиот свет.hahahahaha i ?? primer maskite so gi doniravte vie pred nekoe vreme nema da gi nosat muslimani ?? so trebase da se pisi ovde deka doniravte za da se spasi musliman nekoj primer ?? stvarno ne ti ja svakam poentata
p.s da te ebat site od bajro
Среќен празник на Чкембарите од Баиро.![]()
Од што се правите паметни не знаете каде терате.Пола група ви се цигани и Албанци и се гордеете со тоа.Затоа и се ситите на бодење наши деца и тоа што го прават планинците низ Скопје и каде бе со тој муабет"ние немаме планинци што ни убиваат наши члрнови"...Се ситиш на тоа што е убиено дете? Па немате проблем вие се додека им се лижетеНеможам да си повервам колку заостанати и неписмени луѓе имаЌе повратам.
Како не учи православието?
Ако збораме за религија, не постој друга навивавчка група шо се има посветено поќе од Чкембари, а за то зборат делата а не форумот.
Ние немаме никаков проблем со исламските празници, сите муслимани во Битола се староседалци и вистински локал патриоти и Чкембари.
Ние немаме доселеници и планинци, кои шо ни убиват членој од навивачката група.
Проблемот е кај вас, и неможите да го решите, за жал...
Единствено шо можите е статуси да пишите, за друго ништо не ве бива ко ќе станва збор за локал патриотизам.
Во скопје сте никој и ништо.![]()
Кој се сити бе? Ние низ Битола графит напишавме и пароли!!!Од што се правите паметни не знаете каде терате.Пола група ви се цигани и Албанци и се гордеете со тоа.Затоа и се ситите на бодење наши деца и тоа што го прават планинците низ Скопје и каде бе со тој муабет"ние немаме планинци што ни убиваат наши члрнови"...Се ситиш на тоа што е убиено дете? Па немате проблем вие се додека им се лижете