Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@bijons која ти е омилена поема од Роберт Брнс?
Тоа да ја прашаш во порака...а тебе која сукња ти е омилена, мини, миди или макси!?![]()
не може да пише на ЛП, ја има блокирано таквата опција!Тоа да ја прашаш во порака...а тебе која сукња ти е омилена, мини, миди или макси!?![]()
инаку не знам што му е штосот со прашањето па заклучокот на ОВАА ТЕМА?@bijons која ти е омилена поема од Роберт Брнс?
... инаку во интерес на вистината во Шпанија бев најмалку три пати така да шпанските села, барем еднаш ги посетивРоберт Брнс е шпанско село за вас, од поет го направивте којзнае што. Шекспир сигурно мислите дека е некој војсковоџа.
Шекспир сигурно мислите дека е некој војсковоџа.
sto da se misli..decata zavisat od roditelite..e sea ako majkata sakal zensko a ima masko togas ke go oblece vo zensko,, ako tatkoto sakal masko a imal zensko ke bide ti si keroko tatin sin ..![]()
Dečaci od septembra mogu da nose suknje: "Svaki učenik može da se oblači kako želi"
Dečaci u Irskoj od sada mogu da nose suknje u školi, ako to žele, jer je usvojen pravilnik o neutralnosti polova prema kojem svaki učenik može da se oblači kako želi.www.b92.net
Некои деца својот идентитет го преиспитуваат многу рано и целта на школово за овој усвоен предлог да може момчињата да носат сукњна ако сакаат, е да им се помогне нивното самооткривање да биде среќно...боже господе
Што мислите за овој предлог и дали би можело нешто вакво да пројде и во нашава држава
Прегледај го приврзокот 213604
Тако је буразеру. Затоа откако ги измислија патналоните, особено фармерките луѓето се помалце имаат мудаБољи ладење на муда има....
Фармерка е сериозно опасна за ташаци....тренерка е божја ствар за секојдневна примена.Тако је буразеру. Затоа откако ги измислија патналоните, особено фармерките луѓето се помалце имаат муда![]()