Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема врска, најдов од роднина тоа што ми треба..
Се уште не го знам зборот ....

ajde denam uste li ke cekame odgovor apstinira ili ne ????
pomagajte a kutis ,ajde da kasnam moze ke ti dadam pomudar sovet

kasnav ja nesum imam tapija za dvizenje koga ti nankash ,ajde kako da ti pomognam

За што збор?
Алатка за длабење и шмирглање дрво што најбро можа да ти ја опишам како ротирачки конус или цилиндар што функционира како бургија....
20200423_135602.jpg

E. Oва да го ..направам по културно
1587643475569.png

Attachments

• 1587643357478.png
    1587643357478.png
    114 KB · Прегледи: 30
Алатка за длабење и шмирглање дрво што најбро можа да ти ја опишам како ротирачки конус или цилиндар што функционира како бургија....Прегледај го приврзокот 246693
E. Oва да го ..направам по културно
Прегледај го приврзокот 246695
На рачна фреза со глодало....напрај еден шаблон и шибај по него :)

da toa e kaj nas ama toj saka elektricni ima i vo videoto nekolku smirgli i poliralki baraj na kupi prodaj alat nikogas ne e previshe vo kuka

Ти кажав, роднина има такво, ќе ми го даде. За обично шмирглање имам ручни шмиргли и ротирачки диск. Треба само лепак за дрво за корекции...

kolku me sluzi vidot kockite na orginalot se so lajsni na ramna pofrsina -lepak drvofiks

Немам нешто такво. Ова што го направив е со длето...
Однеси го на ЦНЦ....ќе ти направам цртеж во Аутокад ако сакаш. Незнам колку ќе ти земат....или барај рачна фреза од некое другарче. Или ручни рад вака :)

Не знам кај да најдам ласјни. И да има, ....па да бидеме релани , не е време.
И да , знам што е дрво фикс. Не знам дали има дома во моментот, и колку, во тоа е работата.
Автоматски споено мислење:

Ручни рад, најбољи рад.

abe i ja celo vreme pravam tabla ,kaj i da e gotova e ,ama se umam od sto da napravam pulovi

abe i ja celo vreme pravam tabla ,kaj i da e gotova e ,ama se umam od sto da napravam pulovi
Да ни викаш дека сум те за***л, пробај од дрвени рачки од метли, неупотребен паркет(освен ако не ти треба ептен големо)..
Ја имам стари, недорезбани крстови дедо што ги остави... дрвото е квалитетно, па ќе да нив ги употребам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom