- Член од
- 13 декември 2017
- Мислења
- 103
- Поени од реакции
- 338
Мрда ли нешто од задолжителна во финална барем или и тоа е закочено?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od utre valjda ke ima nesto ke ne izvesti @palekrstic deneska ne rabotat kolku sto znam praznik eМрда ли нешто од задолжителна во финална барем или и тоа е закочено?
Ne, ne znam. Te molam prosvetli ne sto moze da se sluci so kopija od pasos?Како на пример, знаеш ти што.
Нема потреба од полемики околу важноста на потврдите,постот на кој дава реплика членот е стар и е од 2014.........Od koga ne go vazat toj dokument od strumica?
Автоматски споено мислење:
Nema problem samo si prilozuvash vencanica koga ke ja registrisras. Jas i mojot soprug imame kompletno razlicni preziminja i nemavme nikakov problem.
A da objasnis zosto ti treba i sto i fali na Lege 6 sto ja koristat tie sto nemaat adresa.Да има некој инфо, ми треба адреса во Софија и околина што е под Софија каде што нема други пријавено. Како да најдам, почнав да барам преку посредникот и пријатели пред состојбава со вирусов но се се прекина, а на посредников тешко му одеше некако да најде. Некој помош? Фала однапред
Мислам до указ 35 , април, мај месец 2019 год положителноДо каде се стигнати со потпишување укази?
Фала.
И ја сум во слична ситуација, само што во конкретната ситуација ништо не е во наши раце, така што останува да чекаме. Најверојатно на есен ќе подигаме пасоши. Гледај на позтивната страна, кога ќе го добиеш пасошот после 6-9 месеци од сега ќе ти важи од тогаш па 5 години, а секако Европа ти е заклучена во наредните 6 месеци најмалку.Другари, се види ваа нашата ако е бал нека е маскен бал, сите можни кочници не фанаа, од дополнителни проверки до корона. Сега на негде средина на март ни потпишаа указ, закажавме за 4ти јуни, ама како шѕо оди ситуацијата тешко дека до тогаш ќе ги пуштат границите, некој со слична мака, да има солуција, решение, идеја некаква ? Оти кога ќе го пропуштиме на 4ти јуни терминот ќе треба повторно закажување и ќе не фати ваљда септември најрано...
Јас сум положително Мај 2019 средина или крај на мај.Мислам до указ 35 , април, мај месец 2019 год положително