Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Od koga ne go vazat toj dokument od strumica?
Автоматски споено мислење:

Nema problem samo si prilozuvash vencanica koga ke ja registrisras. Jas i mojot soprug imame kompletno razlicni preziminja i nemavme nikakov problem.
Нема потреба од полемики околу важноста на потврдите,постот на кој дава реплика членот е стар и е од 2014.........

Zdravo decki kako moze da se prodolzi postojana L.Karta EGN seuste e validno mislam kako sto proveriv na edna stranica...ako imate nekoja posebna strana za proverka na EGN ispratete... postojana l.karta mi e zavrsena od 2012 godina i mi kazaja uste togas deka nemozam da ja prodolzam po forumi... dali ima nekoja sansa nekako.

Другари, се види ваа нашата ако е бал нека е маскен бал, сите можни кочници не фанаа, од дополнителни проверки до корона. Сега на негде средина на март ни потпишаа указ, закажавме за 4ти јуни, ама како шѕо оди ситуацијата тешко дека до тогаш ќе ги пуштат границите, некој со слична мака, да има солуција, решение, идеја некаква ? Оти кога ќе го пропуштиме на 4ти јуни терминот ќе треба повторно закажување и ќе не фати ваљда септември најрано...

До каде се стигнати со потпишување укази?
Фала.

Да има некој инфо, ми треба адреса во Софија и околина што е под Софија каде што нема други пријавено. Како да најдам, почнав да барам преку посредникот и пријатели пред состојбава со вирусов но се се прекина, а на посредников тешко му одеше некако да најде. Некој помош? Фала однапред

кога ќе се отвори границата?Мислам дека границата ќе потрае повеќе од 6 месеци

Да има некој инфо, ми треба адреса во Софија и околина што е под Софија каде што нема други пријавено. Како да најдам, почнав да барам преку посредникот и пријатели пред состојбава со вирусов но се се прекина, а на посредников тешко му одеше некако да најде. Некој помош? Фала однапред
A da objasnis zosto ti treba i sto i fali na Lege 6 sto ja koristat tie sto nemaat adresa.

Другари, се види ваа нашата ако е бал нека е маскен бал, сите можни кочници не фанаа, од дополнителни проверки до корона. Сега на негде средина на март ни потпишаа указ, закажавме за 4ти јуни, ама како шѕо оди ситуацијата тешко дека до тогаш ќе ги пуштат границите, некој со слична мака, да има солуција, решение, идеја некаква ? Оти кога ќе го пропуштиме на 4ти јуни терминот ќе треба повторно закажување и ќе не фати ваљда септември најрано...
И ја сум во слична ситуација, само што во конкретната ситуација ништо не е во наши раце, така што останува да чекаме. Најверојатно на есен ќе подигаме пасоши. Гледај на позтивната страна, кога ќе го добиеш пасошот после 6-9 месеци од сега ќе ти важи од тогаш па 5 години, а секако Европа ти е заклучена во наредните 6 месеци најмалку. :) мала шала

Мислам до указ 35 , април, мај месец 2019 год положително
Јас сум положително Мај 2019 средина или крај на мај.
Би требало да биде...
Фала уште еднаш за инфо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom