Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.997
Му се јави ли на чоекот?Kako ne vi e sram i zal![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му се јави ли на чоекот?Kako ne vi e sram i zal![]()
...универзумот полека учи од самиот себе, споро е ама се дешава напредок.... ја мислам за некој 30 години ќе сватиме и колку време непотребно сме трошеле на ВМРО и СДСМ....зоки, на момент помислив те решија по втор пат![]()
Николче, темава, впрочем, поточно, всушност е артукулација на акумулирана карантинска енергија и настана многу спонтано.....и е трн у око само на тие шо тераат агенди на форумов.Прво за многу години денов, да поможит кај сите.. Христос Воскресе!
Второ, не пријавувајте за џабе, одбив до сега 7 пријави за темава од проста причина што е сместена во ЧДА (чек дис аут) и тука се дозволени секакви заебанции, тролања, досадни и глупави постови... така да, ако не ви се допаѓа, не влегувајте на темава, едноставно игнорирајте ја...
Благодарам.
Isus voskrese a deckive kajgandzii nikako da se otkacat od temava..Ajde priznajte deka temava eptem vi legna..(barem i na Dena da i najdete nekoj da ja legnese)
..pa edna forumska svadba da napravevme
usteedendenkarantinigotovismesitezavobardovci![]()
Проблемот што наоѓање било каков на дена...е тоа што дена (наводно) не знае што сака....Isus voskrese a deckive kajgandzii nikako da se otkacat od temava..Ajde priznajte deka temava eptem vi legna..(barem i na Dena da i najdete nekoj da ja legnese)
..pa edna forumska svadba da napravevme
usteedendenkarantinigotovismesitezavobardovci![]()
Проблемот што наоѓање било каков на дена...е тоа што дена (наводно) не знае што сака....
Како идење у ресторан, и да не знаеш што да нарачаш...а сите со тебе веќе имаат испланирано до десерт....
Тоа ти е праење притисок што доведувадува до грешки.
Така да, Дена...одлучи каков тип сакаш, и барај го тоа и само тоа. Не се задоволувај додека не го најдеш. И кога ќе го најдеш(не е за ако), после нема кукање, нема премислување. Зашто така никогаш нема да завршиш работа.
Its a trap! Запамети, ништо не е како што изгледа. Еве ти уште една аксиома за животот, универзумот, светот, политката и тие глупости.99% од женските, викаат: па сакам нешто убаво.![]()
И тоа е мудро. If at first you dont succeed...give up!- Хомер Симпсон. Сепак, ако можеш SIMPови да привлечеш, не си целосно без опции.Rekov sama ke ostanam i toa e toa znaci tie sto mi se svigjaat na mene ne im se svigjam jas i obratno. I posho nikako so nekoj sa se pogodime ke si ostanam SAMA.
Pozdrav eden topol ako uspeesh da napravish toa javno kazuvam te castam sto sakash.
Зошто така? Убав и е цветот на Денчето, мош ќе улети нешто!Твоите ветувања, изгубија на тежина. Останува на Поздрав од срце да ти направи добрина. Мислам дека има синови, ама тешко дека ќе те запознае со нив.![]()
Зошто така? Убав и е цветот на Денчето, мош ќе улети нешто!