Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
зоки, на момент помислив те решија по втор пат :icon_lol:
...универзумот полека учи од самиот себе, споро е ама се дешава напредок.... ја мислам за некој 30 години ќе сватиме и колку време непотребно сме трошеле на ВМРО и СДСМ....

Сакам да знаеш дека не сум престанал да те сакам...

:coffee:

Isus voskrese a deckive kajgandzii nikako da se otkacat od temava:pos:..Ajde priznajte deka temava eptem vi legna..(barem i na Dena da i najdete nekoj da ja legnese):rolleyes::rolleyes:(y)..pa edna forumska svadba da napravevme:свиркам:

usteedendenkarantinigotovismesitezavobardovci:Кезец::brlav:

Прво за многу години денов, да поможит кај сите.. Христос Воскресе!

Второ, не пријавувајте за џабе, одбив до сега 7 пријави за темава од проста причина што е сместена во ЧДА (чек дис аут) и тука се дозволени секакви заебанции, тролања, досадни и глупави постови... така да, ако не ви се допаѓа, не влегувајте на темава, едноставно игнорирајте ја...

Благодарам.
Николче, темава, впрочем, поточно, всушност е артукулација на акумулирана карантинска енергија и настана многу спонтано.....и е трн у око само на тие шо тераат агенди на форумов.
Немаше потреба у чекдисаут да оди....размислувам и твојов пост да го пријавам :D

Isus voskrese a deckive kajgandzii nikako da se otkacat od temava:pos:..Ajde priznajte deka temava eptem vi legna..(barem i na Dena da i najdete nekoj da ja legnese):rolleyes::rolleyes:(y)..pa edna forumska svadba da napravevme:свиркам:

E дај и ти совет, кога пред 16ч мора да се дома.
А за бардовци, еве ти совет: земи стара када, стави ја под балкон, вода и некоја плашица клај, дај му трска на партнерот, без мамец ама, па на раат бриши прашината и :свиркам:

Проблемот што наоѓање било каков на дена...е тоа што дена (наводно) не знае што сака....
Како идење у ресторан, и да не знаеш што да нарачаш...а сите со тебе веќе имаат испланирано до десерт....
Тоа ти е праење притисок што доведувадува до грешки.
Така да, Дена...одлучи каков тип сакаш, и барај го тоа и само тоа. Не се задоволувај додека не го најдеш. И кога ќе го најдеш(не е за ако), после нема кукање, нема премислување. Зашто така никогаш нема да завршиш работа.

Проблемот што наоѓање било каков на дена...е тоа што дена (наводно) не знае што сака....
Како идење у ресторан, и да не знаеш што да нарачаш...а сите со тебе веќе имаат испланирано до десерт....
Тоа ти е праење притисок што доведувадува до грешки.
Така да, Дена...одлучи каков тип сакаш, и барај го тоа и само тоа. Не се задоволувај додека не го најдеш. И кога ќе го најдеш(не е за ако), после нема кукање, нема премислување. Зашто така никогаш нема да завршиш работа.

Па ти си имал ли девојка, која во ресторан знаела што да нарача... 99% од женските, викаат: па сакам нешто убаво. :confused:
Дена плус нели кажала дека сака доктори, што сега извртувате дека не знаела. Туку што има да му понуди на докторот, сепак барана роба се и во топ 3 женски сексуални фантазии.

99% од женските, викаат: па сакам нешто убаво. :confused:
Its a trap! Запамети, ништо не е како што изгледа. Еве ти уште една аксиома за животот, универзумот, светот, политката и тие глупости.

Rekov sama ke ostanam i toa e toa znaci tie sto mi se svigjaat na mene ne im se svigjam jas i obratno. I posho nikako so nekoj sa se pogodime ke si ostanam SAMA.

Rekov sama ke ostanam i toa e toa znaci tie sto mi se svigjaat na mene ne im se svigjam jas i obratno. I posho nikako so nekoj sa se pogodime ke si ostanam SAMA.
И тоа е мудро. If at first you dont succeed...give up!- Хомер Симпсон. Сепак, ако можеш SIMPови да привлечеш, не си целосно без опции.

Pozdrav eden topol ako uspeesh da napravish toa javno kazuvam te castam sto sakash.

Pozdrav eden topol ako uspeesh da napravish toa javno kazuvam te castam sto sakash.

Твоите ветувања, изгубија на тежина. Останува на Поздрав од срце да ти направи добрина. Мислам дека има синови, ама тешко дека ќе те запознае со нив. :toe:

Твоите ветувања, изгубија на тежина. Останува на Поздрав од срце да ти направи добрина. Мислам дека има синови, ама тешко дека ќе те запознае со нив. :toe:
Зошто така? Убав и е цветот на Денчето, мош ќе улети нешто!

Зошто така? Убав и е цветот на Денчето, мош ќе улети нешто!

Убав ѝ е, навистина. Затоа сите ние тука се испозалепивме да коментираме ко муви на... цвет.

Венерина т.е. Денина муволовка, месојадно растение.

542bef96-15fe-4f20-8698-062e25a650c3.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom