- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.474
- Поени од реакции
- 18.041
Со новиот андроид 10, многу брзо ми се цеди батеријата, можда дупло повеќе. Имам Самсунг А50. Има ли некој со слично искуство?
Многу пати со постари Самсунг телефони сум имал искуство да после надграбда да не биди све ОК, но одма после надградбата ако направам ,,хард ресет, со комбинација на копчињата како да си доаѓаат работите на место. незнам зошто така....нема логика , но реално имало разлики. Како да надградбата да не бриши внатре некои работи...Со новиот андроид 10, многу брзо ми се цеди батеријата, можда дупло повеќе. Имам Самсунг А50. Има ли некој со слично искуство?
Јас на A50 имам и реално сум задоволен. Си има позитивни промени, и тоа доста а има и неколку негативни.Денес ми стигна апдејт за Андроид 10 на Самсунг Ј6. Има некој инсталирано досега? Искуства?
Ако ти се појави некоја грешка, на пр. ти крешнува игра, уредот ти се загрева, ти се гаси без причина, итн...Вака едно глупо прашање.
Ме интересира дали на андроид уредите треба да се прифаќа Send diagnostic data во делот на Privacy и дали воопшто служи за нешто.
Случајно гледав на јутуб рецензии за новите самсунг телефони
па никој ова не го прифаќа.
Па ме заинтересира за што служи и дали има некоја корист од него во пракса?
Можи така?Предложете некоја апликација за андроид која ќе може од компјутер да споделувам филмови на андроид тв.
Не знам,прашувам ако постои некоја таква апликацијаМожи така?
Мислиш да ги прикажуваш?Предложете некоја апликација за андроид која ќе може од компјутер да споделувам филмови на андроид тв.
https://www.theverge.com/2019/6/4/18642976/android-101-how-to-download-share-google-photos-albumДали ќе може сите слики од мобилен да ги префрлам сите на компјутер oд веб страната Google photos? Не знам како да ги селектирам сите слики на Google photos преку компјутер. Ако знае некој како се прави сето тоа нека пише.
Мобилниот не може нешто да го најде со usb кабел на лаптопот па сакам вака да ги префрлам сликите.