Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Има и се надминува ама уживај си дека во МКД некој ќе ти отиде на стручна помош за стравНи посета и соодветен третман од стручно лице не помага у надминување на тој страв?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има и се надминува ама уживај си дека во МКД некој ќе ти отиде на стручна помош за стравНи посета и соодветен третман од стручно лице не помага у надминување на тој страв?
A зошто мора цела галерија од 750 слики за земјотрес?
... а ова не ти пречи? додуше не се „750 слики“ туку како постер!Дијареја и кивавица рече некој?2km длабочина. Овој се осетил добро. Некој од тој регион ако има...Прегледај го приврзокот 241318
...па штом сте вие сите експерти на сите теми, посебно во медицина, постирате на секој 5 минути, па и таму нели повеќе знете, еве јас длабоко ви се извинувам што ви го зедов и овој простор!Се извинувам дечки, my bad. Ми падна даљинското на земја, за среќа имаме експерт сеизмолог на форумов што навремено постира важни информации за вакви потреси во овие тешки времиња.
Никакви експерти не се тие, за ништо....па штом сте вие сите експерти на сите теми, посебно во медицина, ...
па штом сте вие сите експерти на сите теми, посебно во медицина, постирате на секој 5 минути, па и таму нели повеќе знете, еве јас длабоко ви се извинувам што ви го зедов и овој простор!
Направи го 4.2 и имаш договор/
Па јас од моите 3.5 пуштив до 3.9, значи појќе него ли ти што треба да спуштиш. Ти земи го или не бутај дупе каде што друго се мери4.2/ Земи или остави.
A malce da se vratite site na tema i da ne pravite off topik? Temata e jasna.
Јас во Република Македонија не почуствував ништо. Можеби во Северна почуствувале ...Роднини пишале дека почуствувале земјотрес, во Гевгелија, ми кажа мајка ми
Прегледај го приврзокот 244590
Да чекаме значи наредно од 6.5Прегледај го приврзокот 245111
Прегледај го приврзокот 245112
Прегледај го приврзокот 245120Прегледај го приврзокот 245121Прегледај го приврзокот 245122
Прегледај го приврзокот 245113Прегледај го приврзокот 245126Прегледај го приврзокот 245123Прегледај го приврзокот 245125
Прегледај го приврзокот 245115
Прегледај го приврзокот 245116
моментално :
Прегледај го приврзокот 245131
Прегледај го приврзокот 245132