Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ол ин на @Sasa Ilic, секоја еб*на рунда !!Најбитното на серверот фали - опција за кладење![]()
Ол ин на @Sasa Ilic, секоја еб*на рунда !!
Сакав да поставам. Will do!Најбитното на серверот фали - опција за кладење![]()
Какви муабети паѓаат на серверов мајко мила
Инаку кога ќе заврши карантинот, сите на пиво одиме. После тоа следен настан на свадба кај @парва, сите сте поканети. Па на крај на крштевка кај Агда
Агдо ај ако е машко крсти го Росемберг. Баш звучи шведски![]()
Мислам дека треба да отидеш во тој ЦС фолдер што е кај што ти е инсталирана играта и со шифт делит да ја избришеш. Јас колку што барав за мене коа сакав да ја преинсталирам така напраив. Никаде не најдов Унинстал низ фолдерот а и на Контрол Панел не ми ја даваше. И цел фолдер шифт делит и после пак си ја инсталирав.Дечки него како да се избрише CS-во на Warzone.Дури сеа ми текна дека ја иам на Стим оргинал?
Може и треба да се поврземе сите преку некока апликација за гејмери и да си лафиме дур пукаме... а и башка без главнит спонзор не оде некао такмичењето...Штета нема опција да ви се приклучам на чат преку мобилен и таму да јадам гомна, наместо да пишувам глупости низ форумов од досада.![]()
discord e za toaМоже и треба да се поврземе сите преку некока апликација за гејмери и да си лафиме дур пукаме... а и башка без главнит спонзор не оде некао такмичењето...![]()
Јас сум повеќе за јавна собаДа прајме дискорд „соба“?