LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
Па не мора да значи но подобра слика да,а перфонманските се слични. Ако сакаш подобри перфонмански оди кај Сони или Самсунг ,а сликата се слични сите каде ЛГ помалку зрачење за разлика од Сони и Самсунг види на ЈуТуб што ќе ви кажат рецензиите

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

Последно уредено:
имам фуего тон има слика нема кажете некој добар мајстор и знае ли некој од прилика колку би коштала поправката?

имам фуего тон има слика нема кажете некој добар мајстор и знае ли некој од прилика колку би коштала поправката?
расипано ти е позадинското светло 99,9% поправката чини околу 3,000 ден и сметам дека не ти е исплатливо за тој телевизор толку да платиш, ама твои се и телевизорот и парите.

расипано ти е позадинското светло 99,9% поправката чини околу 3,000 ден и сметам дека не ти е исплатливо за тој телевизор толку да платиш, ама твои се и телевизорот и парите.
фала друже у темница ко ќе светнам со тел.се гледа нешто ама нема светло.ако е толку скапо е..

ти пишав 99.9% е тоа дефекот, ама ти ако сакаш однеси го нека ти го види мајстор да не е случајно нешто друго по ефтино, но чисто сумњам.

како сакаш свати го но мене за истата работа ми рече мајсторот ФРЛИ го во контињер окулу мене во работилницата имаше околу 20 тина марки на ТВ сите со истиот проблем барем така ми кажа?!?

зар со сиот памет си мислиш дека ќе прашуваше на форумов ако му беше под гаранција?
Vidi go prasav kolku vreme go ima televizorot odnosno kolku vreme go koristi bidejki i jas imam Telefunken Led tv eve 7 godini go koristam super e go kupiv od Setec a i Telefunken i Fuego Quart tie marki na televizori gi pravi Vestel fabrika za TV vo Turcija a za garancijata moze mu e pod garancija treba da si proveri mislam 3 godini garancija imaat Fuego ama ne sum siguren neka si proveri.

Vidi go prasav kolku vreme go ima televizorot odnosno kolku vreme go koristi bidejki i jas imam Telefunken Led tv eve 7 godini go koristam super e go kupiv od Setec a i Telefunken i Fuego Quart tie marki na televizori gi pravi Vestel fabrika za TV vo Turcija a za garancijata moze mu e pod garancija treba da si proveri mislam 3 godini garancija imaat Fuego ama ne sum siguren neka si proveri.
па друже ова му е 4та година веќе

па друже ова му е 4та година веќе
Ti si znaes ako ti se isplati da go pravis togas popravigo televizorot mojot e Telefunken praven vo Vestel fabrika za tv vo Turcija i sum prezadovolen go koristam 7 godini do sega bez nikakov defekt.
Vakvo mi e dalecinskoto
remote-tv-VESTEL-RC191230076862.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom