Непочитување на полициски час

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.447
Ne moze eden virus da go rasipe veligden kako so moze eden shi....
Автоматски споено мислење:

Само да знаете човек од Свети Николе е казнет со 2500е само затоа што се враќал од болницата од Велес каде што жена му се пораѓала.Полицајците не гледале оправдување во случајот и му пишале казна.

Сфаќате ли бе сега партиски шупци дека треба некогаш да се биде над партијата, што овие вечерва да не се дуи сите, учете од непријателот тоа што е добро а не да се смеете на нивниот лош акцент и на нивните навики, гледајте и учете како се прави тоа на вистинскиот начин и користете го понатаму во животот.
Sho ti e poentava na postov?
Treba mentalno da deevoluirame vo plemenska zaednica ili?

Sea imas drugarce u germanija, i si promenet covek, ti e zamateno rasuduvanjeto, ama nema ova vrska so partii.

Последно уредено:
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
Ne moze eden virus da go rasipe veligden kako so moze eden shi....
Автоматски споено мислење:

Sho ti e poentava na postov?
Treba mentalno da deevoluirame vo plemenska zaednica ili?

Sea imas drugarce u germanija, i si promenet covek, ti e zamateno rasuduvanjeto, ama nema ova vrska so partii.
Не ми е поентата мене да станеме племенска заедница туку треба да се прилагодуваме на ситуацијата.Значи сме дозволиле они за врене на ваква криза да шетаат слободно а ние да трчаме дома пред 4 саатот да не ни пишат казна.Треба ли понатаму да се објаснува.

А што ти значи тоа имаш другарче у Германија?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.447
Не ми е поентата мене да станеме племенска заедница туку треба да се прилагодуваме на ситуацијата.Значи сме дозволиле они за врене на ваква криза да шетаат слободно а ние да трчаме дома пред 4 саатот да не ни пишат казна.Треба ли понатаму да се објаснува.

А што ти значи тоа имаш другарче у Германија?
I sega ti mislis deka nivniot nacin na urlanje e podobar od pocituvanje pravila?

Dali razbiras deka oni toa sto go pravat e opasno, ne samo od zdravstveni pricini tuku i so toa se mochaat na zakonot i po ova se poveke ke izleguvaat i nikoj nema da go pocituva policiskiot cas...

Situacijata na koja treba da se prilagodime e da gledame da se namali stetata od pandemijava so toa sto ke se pocituvaat pravilata.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027
I sega ti mislis deka nivniot nacin na urlanje e podobar od pocituvanje pravila?

Dali razbiras deka oni toa sto go pravat e opasno, ne samo od zdravstveni pricini tuku i so toa se mochaat na zakonot i po ova se poveke ke izleguvaat i nikoj nema da go pocituva policiskiot cas...

Situacijata na koja treba da se prilagodime e da gledame da se namali stetata od pandemijava so toa sto ke se pocituvaat pravilata.
Далеку од тоа, не знам дали стварно не ме разбираш или намерно не сакаш да ме сфатиш?

Прочитај го примерот со човекот од Свети Николе и треба да ти биде појасно.
Не ми кажа што ти значи тоа со Германија?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.808
Поени од реакции
49.920
" За племенита цел биле собрани. Ете местеле легнат полицаец, се самоорганизирале и со свои сили и средства ја поправиле грешката што државата кој ги дискриминира и репресира до сега не нашла за сходно.... " .Нека продолжи некој од Распеани Скопјани, толку од мене :icon_lol:

Последно уредено:
Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Некој сака еднострано да важи законот.

Излегуваш за време на полициски час? Спреми 1000-2000 евра.

Полицаецот сака да се изживува врз граѓани? Нека биде спремен за суспензија и притвор.

Во Приштина граѓанин не го почитувал полицискиот час, бил претепан, доживеал мозочен удар, полицаецот заврши во притвор.

Ако не ја сакаат полицијата за време на полициски час, тогаш нека не ја сакаат и кога некој ќе ги украде, закани, убие.

Јас вчера велев дека полицијата не ја врши својата работа, ама ете некому и тоа му е многу.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Некој сака еднострано да важи законот.

Излегуваш за време на полициски час? Спреми 1000-2000 евра.

Полицаецот сака да се изживува врз граѓани? Нека биде спремен за суспензија и притвор.

Во Приштина граѓанин не го почитувал полицискиот час, бил претепан, доживеал мозочен удар, полицаецот заврши во притвор.

Ако не ја сакаат полицијата за време на полициски час, тогаш нека не ја сакаат и кога некој ќе ги украде, закани, убие.

Јас вчера велев дека полицијата не ја врши својата работа, ама ете некому и тоа му е многу.
Сигурно тие не биле надвор, џандарите со тепање ги извадиле од по куќите само за да ги уапсат. 100% вака била ситуацијата. А дека ќе ги казнат или суспендират џандарите не ме чуди кога се во прашање белите плишани мечиња угнетувани од мајка Македонија. И при апсењето сигурно не дале никаков отпор туку мирно се предале.

Член од
25 септември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
250
Денеска децата не биле криви, само им пречел тоа легнатиот полицаец а неможеле преку ден да го извадат па го искористиле полицискиот час и случајно полиција ги видела и се огрешила да притвори тројца од нив кои не бегале пошо нели нема закон за нив. Ајде спремете тоа видеото како го тргаат лежечкиот полицаец и да знае свето кој не почитува закони. Ало бре вонредна состојба е за непочитување полицијата а и армијата имаат право да пукаат после кој ќе им е крив пак ќе протестираат зошто пукале на нив. И верувам дека кога ги пуштиле го тргнале лежечкиот полицаец целосно. Ако има некој слика од местото денес да видиме дали е скроз тргнат.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.626
Поени од реакции
31.487
,,,shto se bunite,,,ednostavno im se mozhe i sega shto ponataka,aj nekoj vo Karposh neka se osmeli na vakvo neshto

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.735
Хк пу, пичка им матер неваспитана. Нашле село без кучиња, пушти ги таму забрани им излез од населба нека се испозаразат меѓусебно. Говеда.
Среќа полициски час не се дешава за време на Бајрам да видиш што е непочитување.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нашле село без кучиња, пушти ги таму забрани им излез од населба нека се испозаразат меѓусебно. Говеда
И јас сакав ова да го пишам ама после ми текна дека ќе лежат на Инфективна и ќе си добијат фул третман, така да... :)

Член од
16 август 2015
Мислења
237
Поени од реакции
288
Kako što se pišuva gradonacalnikot e makedonec.....nešto tuka e matno
Сериозен си ?
Македонец ?
1. Градоначалникот е од СДС што значи дека не е македонец п.с. тоа македонец веќе не постои.
2. Тој е граѓанин на РСМ ( повеќе немаме етникум поради ова комуњарска гарнитура на власт што е ).
3. Многу нормално дека ќе ги извади од притвор , требаат гласови на СДС од албанците што не е тука јасно? СДС заедно со нив на избори ќе одат , арно рече лицето З.З. СДС не е повеќе ,,македонска " партија.
4. АБЕ ДЕЧКИ #ЛудаКомуњара :pos::vozbud::pos::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom