Bllizard ili filipidi ako sakas da te vikame samo me interesira edna rabota, a toa e - Zosto ako nemas akcii na MSE tolku si zainteresiran za berzata i tolku covekoljubiv pa im otvaras oci na "kafekuvarkite" ?Mesec dena pisuvas kako da si makedonska varijanta na Dr.Rubini .
Како сакаш можеш да ме викаш твој проблем.
Јас имав акции до пред недела дена и најтранспарентно тука објавив кога излегов со позициите, кажи ти што поседуваш на кои цени си влегол.
Не ти ја разбирам поентата, поради тоа што моментално немам позиции на МСЕ не смеам ли и да коментирам на форумов, да не е забрането?
Каде во правилата на форумов пишува дека треба да имаме позиции на МСЕ за да може да коментираме.
Што треба да ве оставиме тука една група на луѓе што сте за пумпање на МСЕ да си гукате колку е се добро и да раскажувате прикаски колкав раст ќе има во наредниве 2-3 месеци на МСЕ. Земете цензурирајте не сите и ќе тече мед и млеко на форумов.
Дали сум јас човекољубив или не ти во секој случај неможеш да знаеш затоа што не ме познаваш. Кажи нешто и за твоите особини не само за моите.
Не се секирај ќе поминат 3,6,9 месеци, ќе ценат луѓево на форумов кој што советувал и какви ставови протежирал на форумов, па ќе ценат кој е каков и со какви цели коментирал на форумов. Кој пумпал и ги навлекувал, а кој пробал малце разум да внесе во постовите.
Другар ова е форум и сите сме тука за да чуеме различни мислења, ако нејќеш да чуеш различно мислење од твоето тогаш не си за на форум.
Јас се радувам кога ќе чујам различно мислење од моето и пробувам да дебатирам и да дознаам зашто некој има такво мислење и на што го базира, ти од друга страна пробуваш да го цензурираш и тоа под најглупавата причина што сум ја чул до сега затоа што сум немал позиции.
п.с. Јас прв тука објавив уште во втората половина на Февруаруи дека најверојатно ќе следи комплетен Market Selloff на светските берзи(прочитај наназад).
Тој што послушал моментално е во плус така да мојата совест е чиста, него кажи ти што советуваше на форумов тука при крајот на Февруари?