Струмица

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Има ли заинтересирани да се собереме пак така некој ден на кафе додек не сме размајнале по школо, по факултети, по не знам дек? :)

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Ај па не беше наместена... црногорецо цело време ни еднч не замајна...
е тфа е најчудното..шо ни еднач не удри..а бил балкански првак у Лоу Кик.Не е можно Пиндата го ударе у гардо и одма паѓе и цело време црногорецо сам оде накај аголо..

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Да му е*** мајката :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Еднач ќе дојдам у Струмица, и ќе решам да се наспиим, комшииииииијта именден ќе права.. рока на цел глас после 00:00 :nerv:
Три пати виках полиција, само ќе оде докај него и ништо не му права... Па да га е*** и неееее...........

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Еднач ќе дојдам у Струмица, и ќе решам да се наспиим, комшииииииијта именден ќе права.. рока на цел глас после 00:00 :nerv:
Три пати виках полиција, само ќе оде докај него и ништо не му права... Па да га е*** и неееее...........
аман бе...
1ден е илинден истрпи не биди клет :)

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70

А шо сакаш да му напраа бе , си миш само ти спииш, ми национален празник е , а типчето си слава име , ц ц ебати народо еј полиција викал ...

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Welcome to Strumica. Piece of shit град, нели? :)

Ист проблем имав, комшија во 3 сабајлето ќе изваде звучниците на терасата и ќе почне музика да пуште. Викааме полиција, иста приказна секој пат. Се додека не му стегнааме заби... саа нема го да пуште веќе 1-2 години.

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Welcome to Strumica. Piece of shit град, нели? :)

Ист проблем имав, комшија во 3 сабајлето ќе изваде звучниците на терасата и ќе почне музика да пуште. Викааме полиција, иста приказна секој пат. Се додека не му стегнааме заби... саа нема го да пуште веќе 1-2 години.
Кој бе... Сани ли? хахах

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
друже празник е.Треба да се има малце толеранција и човечност кон комшијата,не право полиција...1 вечер е тфа.

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Абе точноо... Мора саа и такви денове има.. Ја они ка те трпат на тебе некојпат? Не мора се` да е гласната музика.... :smir:

Има ли заинтересирани да се собереме пак така некој ден на кафе додек не сме размајнале по школо, по факултети, по не знам дек? :)
Шо дека как... Сакам и јас :pipi:

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
29
Карти за футбало дека може да се купат

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Знаа ли некој дека држат часови по холандски јазик?

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Јоок...Што ќе ти е :smir:?
Сакам да ги импресионирам тие у Red Light District.

Ако знае некој нека каже, знам оти голем број не знаате, сите ако пишат јооок шо ќе стане тва?

Kajgana Shop

На врв Bottom