Струмица

Пиндата изненади...Или беше наредена,или стварно добро се е подготвил.Ного чудно ми беше шо противнико тотално ни еден пат не удри со раката:toe:

please, please, nogo vazno

Zdravo
jas sum nov clen i se zainteresirah za kartite za utakmicata. U Skopje gi razdigaa use prvio den dur da trepnes i ne stignah da kupam, a srce mi se kine, taa utakmica ja cekam cela godina. I zatava tuka javno ke zamoljam nekoj u vtornik so ke ode rano da mi kupe i na mene oti jas nema da mozam da se vratam u sr :( Parite ke gi dobie odma, znaci u smetka na banka ili po avtobus ne e bitno, na bilo koj nacin. Aj edno golemo vi se moljam ako moze pisejte mi na anastasija.usa@hotmail.com, ke dadam i telefonsko brojce pliz,pliz,pliz

Пиндата изненади...Или беше наредена,или стварно добро се е подготвил.Ного чудно ми беше шо противнико тотално ни еден пат не удри со раката:toe:
Koj победи Пиндата?
Се знааше ебаго тава прв пат се случува у Струмица и нема домакинот да изгубе нормлано..... ај ако оде Пиндата у гости ќе видеш како се тепа ќе вика декааа пато

Беше ли некој на баиро вчера бе? Јас бех и си ветих на самио себеси оти веќе не одам. Ми излезе духо низ газо додека да се истопорам до горе.

Беше ли некој на баиро вчера бе? Јас бех и си ветих на самио себеси оти веќе не одам. Ми излезе духо низ газо додека да се истопорам до горе.
:pos::pos:
Аман бе, шо беше толко страшно?
Народче, ламби, друштво, смеене, заебанции, и до горе мислам оти стигнах за 3минути. :)

:pos::pos:
Аман бе, шо беше толко страшно?
Народче, ламби, друштво, смеене, заебанции, и до горе мислам оти стигнах за 3минути. :)

Човек ќе си пљујнаах бубрего од шо се изморих ного. Горе ми требаше пола саат да се свестам дека сум. Јеби га пушач :P

Човек ќе си пљујнаах бубрего од шо се изморих ного. Горе ми требаше пола саат да се свестам дека сум. Јеби га пушач :P
Тва веќе е нешто друго...
Иначе јас 2пати слегнах 2пати се качих... :)

Нема да стане лепотан, ќе стане маратонец. Си видел ли колку се они убави : ))

А бе беше ли некој на кик-бокс турниро? Кажувајте как беше и дали вреде да се оде следнио пат.. Ако има :)

Викат наместани биле некој од борбите, шо знам..

Ај па не беше наместена... црногорецо цело време ни еднч не замајна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom