Уништени Македонски гробишта кај Камник

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Добро, не можам глава да кренам од фан-поракиве и многубројниве цитати на темава и да ве навјасам сите вас со одговор.

Ете, имате и други кои изнесоа контроверзни ставови во темава, што па баш над мене се стегнавте да се изживувате?

Ајде, јас сум навистина релативно млада, повеќе загрижува фактот што вие поитавте да ме прогласите за трагичен случај и изгубена младина, а самите сте благо речено елементарно граѓански неписмени како за повозрасни индивидуи и неаргументирано влегувате во личен напад или по фенси-шменси терминологијата која се употребува тука "ad hominen". Тешко нам младите со вас, најискрено, на крајот од денот ние треба вас да ве крепиме и носиме на плеќи.

Љубов и почит до сите и можеби апел за неизбрзување со заклучоци и трпение за обелоденување на вистината во случајов.

Многу излеговте од темата затоа и се создаде толкав хаос од мислења. Што се однесува до инцидентите со уништувањето нема никогаш да се откријат сторителите. Претходните не беа разрешени нема ниту овој. Јас единствено би ги запрашал сторителите со која цел го прават тоа и што корист имаат од тоа што го направиле. Дали некој им плаќа да го прават тоа или е поради немањето на домашно воспитување или нешто друго е причина.

Инаку темата не е за анализирање на членовите и тоа кој каков бил. Од друга страна никој на никого нема потреба да му се правда, само затоа што има поинакво мислење од него.

Јас единствено би ги запрашал сторителите со која цел го прават тоа и што корист имаат од тоа што го направиле. Дали некој им плаќа да го прават тоа или е поради немањето на домашно воспитување или нешто друго е причина.
Once you eliminate the impossible, whatever remains, no matter how improbable, must be the truth.
Последниве 3 и кусур години и продажбата на националните интереси од страна на власта е поврзана со ова....еве ти хинт.

Ајде, јас сум навистина релативно млада
Дејче, релативно или апсолутно, сосема неважно! Човек со ставови како твоите, само во најчевска може да прерасне!(намерно е со мала буква дотичната)
Ако треба да се потпрам на такви како тебе да ме крепат, поарно да си умрам со време :kafence:

Дејче, релативно или апсолутно, сосема неважно! Човек со ставови како твоите, само во најчевска може да прерасне!(намерно е со мала буква дотичната)
Ако треба да се потпрам на такви како тебе да ме крепат, поарно да си умрам со време :kafence:
Можеби има право и можеби е малку понапред во времето од просечните граѓани овде, и не ја мешај најчевска...таа е дебело платена за тоа.

Во војна хероите не убиваат цивили, за тоа беше осуден Тарчуловски од меѓународен суд и заврши во фотеља.
Убиецот на дете, убиецот на Алмир го скривте.
лажго !!!!
додуша не изненадува од тебе со оглед на тоа што сте познати по лажни сведочења....

Ниту еднаш никој не го скрил фактот дека тој човек го прегази Алмир... Никој, никогаш....

Единствено нешто што се кажуваше е дека човекот бегаше од линч, се бореше за сопствен живот, кога го прегази Алмир.... А што се однесува до Јохан, повеќето Македонци го осудија и сеуште го осудуваат.. а вие убијците на полицајците во Диво Насеље ги прогласивте за херои....

лажго !!!!
додуша не изненадува од тебе со оглед на тоа што сте познати по лажни сведочења....

Ниту еднаш никој не го скрил фактот дека тој човек го прегази Алмир... Никој, никогаш....

Единствено нешто што се кажуваше е дека човекот бегаше од линч, се бореше за сопствен живот, кога го прегази Алмир.... А што се однесува до Јохан, повеќето Македонци го осудија и сеуште го осудуваат.. а вие убијците на полицајците во Диво Насеље ги прогласивте за херои....
No shit bitch, имаше видео пошто и тоа ќе сокривте и веројатно ќе затворевте некој селанец, но нејсе јас мислев со тоа што на убиец им пресудивте собраќајка, факинг собраќајка, вие после ќе глумите држава.
Кои повеќе македонци, за Најчевска мислиш?
Па имаш лице случајот диво населје да ја донесеш во муабетов, фарса од почеток до крај.
Да не ме погрешно разбира некој друг, не ги бранам терористите од дива населба.

No shit bitch, имаше видео пошто и тоа ќе сокривте и веројатно ќе затворевте некој селанец, но нејсе јас мислев со тоа што на убиец им пресудивте собраќајка, факинг собраќајка, вие после ќе глумите држава.
Па имаш лице случајот диво населје да ја донесеш во муабетов, фарса од почеток до крај.
ние му пресудивме? ДУИ е малтене must во секоја власт.. вето во парламент... да се случеше пред 30 години, можда некој и ќе ти поверуваше...

а за фарсата збориш што ваш политички лидер преговараше со оние кои на инсистирање на ваши политички претставници телата им беа однесени на Косово, каде ги погребаа со највисоки официјални државни почести... или оној исламистон од Албанија кој планираше масакри на цивили во 2001, што во Албанија го прогласија за национален херој. Или крвникот од Сирија Лаврим кој патем ги предводеше демомстрациите и демолирањето и претепувањето на невини цивили пи повод апсењето на злосторниците од Смилковци..... а сега шета слободно низ Косово....

Не бе Пуно, не си плачко....

Мене искрено и ми е жал за тебе, верувај ми!
Мораш да браниш кауза, со нешто во што и ти самиот не веруваш, али јбг колектив е у питање и мора се!
Тоа дека Мк е фарса од држава го знаеме и вашиот колектив и нашиот! Ние тука се препукуваме околу начинот на кој и се е*ава мамичето на државата! Вашиот табор ги избрале за фингирани војни, бунтови, пљачки на банки, пошти, убиства и слични грозоморни с*ања, по цена територија и цицање на ткивото на Мк до изнемоштување! Нашиот табор се попрагматични, па разни зајковци,крстовци и дизели со два прста го прават истото.
Исто е ама не е исто, рисјаните тука се посовремени, додека вие правоверците идете со пештерски манири!

Љубов и почит до сите и можеби апел за неизбрзување со заклучоци и трпение за обелоденување на вистината во случајов.

Ти дефинитивно си женско, машко не може да биде ова ниво на либтардност. Додуша може ако си Душан Стојчев, ама он е посебна дилајла, исклучок.

Ми се срткала солза низ обравчево младешко, вака најискрено. Ми се допаѓа како и инаку неповикан одговарате на пораки тука кои не Ви се упатени лично Вам. Беспредметна и залудна е секаква понатамошна дискусија со личности од Вашиот профил со кои темава очигледно изобилува. Ако немате да изложите некој личен став за конкретниот случај, а кој нема да се сведува на лични напаѓања и генерализирања на дискутантите тука, Ве молам заобиколете ме. Однапред Ви благодарам.
Автоматски споено мислење:

Ти дефинитивно си женско, машко не може да биде ова ниво на либтардност. Додуша може ако си Душан Стојчев, ама он е посебна дилајла, исклучок.

Плачам, рикам, бидејќи и инаку му се восхитувам на твојот истакнат форумски лик и дело и твоето мислење многу ме потресе.

ние му пресудивме? ДУИ е малтене must во секоја власт.. вето во парламент... да се случеше пред 30 години, можда некој и ќе ти поверуваше...
Македонците гласаа случајов да се води како сообраќајка, албанците како убиство со умисла, за жал беа надгласани, и типот после ја галеше хаубата на колата, со среќа нека вие слободниот убиец, сигурно сега е на слобода.
а за фарсата збориш што ваш политички лидер преговараше со оние кои на инсистирање на ваши политички претставници телата им беа однесени на Косово, каде ги погребаа со највисоки официјални државни почести... или оној исламистон од Албанија кој планираше масакри на цивили во 2001, што во Албанија го прогласија за национален херој. Или крвникот од Сирија Лаврим кој патем ги предводеше демомстрациите и демолирањето и претепувањето на невини цивили пи повод апсењето на злосторниците од Смилковци..... а сега шета слободно низ Косово....
Не ми е гајле што се дешава во Косово, гајле ми е што оваа држава игра со оган, ја водат луѓе кои можат да исценираат војни за своја корист.
Или крвникот од Сирија Лаврим кој патем ги предводеше демомстрациите и демолирањето и претепувањето на невини цивили пи повод апсењето на злосторниците од Смилковци..... а сега шета слободно низ Косово....
Ова ќе се преправам дека не ја дочитав, бриши побрзо.

Мене искрено и ми е жал за тебе, верувај ми!
Мораш да браниш кауза, со нешто во што и ти самиот не веруваш, али јбг колектив е у питање и мора се!
Тоа дека Мк е фарса од држава го знаеме и вашиот колектив и нашиот! Ние тука се препукуваме околу начинот на кој и се е*ава мамичето на државата! Вашиот табор ги избрале за фингирани војни, бунтови, пљачки на банки, пошти, убиства и слични грозоморни с*ања, по цена територија и цицање на ткивото на Мк до изнемоштување! Нашиот табор се попрагматични, па разни зајковци,крстовци и дизели со два прста го прават истото.
Исто е ама не е исто, рисјаните тука се посовремени, додека вие правоверците идете со пештерски манири!
Која кауза ја бранам?
Што помага оштетувања на гробишта на било која кауза?
Навистина ли повеќето сте како Јамајка?

Што му фали на Јамајка?
Инаку да ти одговорам за мене, јас секогаш тргнувам од единката и затоа ми иде на ганглии кога некој априори се става во заштита на нешто, од проста причина што е спомната неговата етно група :D
Можеше едноставно да се оградиш и да оставиш да се види што е како е! Ааа не одма со ставот: А ВИЕ?

Македонците гласаа случајов да се води како сообраќајка, албанците како убиство со умисла, за жал беа надгласани, и типот после ја галеше хаубата на колата, со среќа нека вие слободниот убиец, сигурно сега е на слобода.
Дали знаеш што е убиство со умисла Пуно ?? Во тој случај, дури и да пукаше со пиштол чивекот, по ниедно правило не можеа да го осудат за осуда со умисла... Тоа што кажуваш дека Албанците гласале за убиство со умисла, е доказ за мајндсетот кој владее кај вас и кој ќе ве кошта многу

Не ми е гајле што се дешава во Косово, гајле ми е што оваа држава игра со оган, ја водат луѓе кои можат да исценираат војни за своја корист.
Ајде де, не ти чинат луѓето на власта сега а? Луѓето кои дозволија двојазичност во цела држава и кои ги остварија непостоечките точки, од непостечката Тиранска платформа... Колку само типично од ваша страна, отварање 10 прста, како што наеднаш станаа шовинисти оние кои потпишаа амнестија за воените злосторства...

Која кауза ја бранам?
Не, се како мене, не се секирај. Да беа како мене, немаше многу работи да се случат... Повеќето одат по линија на помал отпор и затоа се игнорантни работите што ги правите, пошто не им е дојдено јајцето на газот.

Ова ќе се преправам дека не ја дочитав, бриши побрзо.

Која кауза ја бранам?
,,,a ti mislish deka si poinakov od tvojot etnikum,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom