- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 10.314
- Поени од реакции
- 18.393
Зашто нема точна статистика дека има толкава смртност. Неаме престава колку се точно заболени ни во Макепонија ни во светот.Оти?
Зашто нема точна статистика дека има толкава смртност. Неаме престава колку се точно заболени ни во Макепонија ни во светот.Оти?
Шпански грип - 3 години траел (ако не ме лаже памет). Само чудо през летото може да го сопре сега корона вирусот.ова загрижува..
Ќе бидат потребни неколку години за колективен имунитет во Словенија
сега гледам некој квази стручњаци си праат бајрам, догодин ќе се слави Велегден како порано...
Ништо нема да биде како пораано, најмаалку неколку години....
Не беше до 1ви мај продолжен карантинот во Русија?Прегледај го приврзокот 244333
Прв ден на слобода,послем 1 месец карантин!
Да до 1 мај е,али јас сум прележан,така што можам транзит)))Не беше до 1ви мај продолжен карантинот во Русија?
Никој не очекува да се сопре. Ама нема шанси некој да ги почитува мерките толку време. Ќе ги олабават полека и ќе прогласат ненаква си успешна операција.Шпански грип - 3 години траел (ако не ме лаже памет). Само чудо през летото може да го сопре сега корона вирусот.
Не, заштита от един за друг нема како да имаш,но не се знае ако заболееш и от 2-та што се дешава. Во некои случаи са антагонисти, во други можат да работат во полошо и двата.ПОД КЛУЧ ДО 27 МЕСЕЦОВ: Продавниците во Грција нема да работат
До 27 месецов продавниците во Грција нема да работат.
Се продолжува мерката за забрана за работа на продавниците во Грција.
Ова важи за организираните приватни и јавни плажи и ски центрите.
Исклучок се супермаркетите, аптеките, бензинските пумпи, банките, пекарите, продавниците за миленичиња, месарниците, трафиките, доставата на храна, сервисите за поправка на автомобили, како и продавниците што работат преку интернет.
Од Министерството за здравство велат дека во текот на летото ќе има подготовки и напорна работа, затоа што следната зима ќе треба да се справат со два вируси, грипот и коронавирусот.
Вчера во земјата имаше 4 нови смртни случаи и 56 новозаболени.
Е ова болдираното е тоа што се занемарува... 2 вируса...
Не сретнав дали тие што го прележале едниот имаат некаква заштита од другиот ?? јас Не верувам, може другиот само да го дотолчи пациентот
Сите се надеваме на таква можност ама шансите за такво нешто ми изгледаат за мали, викаат дека женава од Велес била неподвижна и слепа.. практично освен преносител на вирусот да бил нејзиниот син не постои друга можност во ситуацијава, а рекоа дека тестовите на него покажале дека е негативен на корона.Јас сметам дека целиот фокус во оваа ситауција треба да се сведе на проверка дали е вистина дека вирусот бил присутен од порано и тивко сме го поминале како држава, за да можеме во една ваква ситуација да излеземе со што е можно помалку еконмски последици...
Имам впечаток дека меркиве се само за каури , нека каже кој е од Чаир и тој дел како се почитува полицискиот час! Инаку кај нас по пат накај Говрлево, слушам си фураат камиони со дробен камен, мува не ги лази, а вие ќе мерите колку метра од влез ќе излезете!Не се секирај,слободно без гајле
Хе хе, ќе му наполниш џебот на некој гаишник, гледам јас!Прегледај го приврзокот 244333
Прв ден на слобода,послем 1 месец карантин!