- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.697
- Поени од реакции
- 85.578
И не постојат македонски гробишта. Ниту албански.
Постојат православни, муслимански и сл.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Албанците имаа свои проширувања низ историјата, но никогаш организирано, секогаш плаќајќи дупло цена за имот.Како на пример Албанците?
Not sure if sarcasam...ccc sakat da ne izbrisat kako nacia
Никогаш не сум бил против да се најдат сторителите на злосторства, ама проблемот е тоа што вие не сакате да имате правна држава, вам не ви е грижа киминалецот албанец да е на затвор, тоа е очигледно.Има угнетени Албанци да, оние истите кои се потпишуваат со нож на туѓ грб, решетаат деца со калаши на кош, решетаат со калаши деца по риба, сецкаат на парчиња киднапирани цивили, евентуално ги врзуваат за столб со динамит у ги креваат во воздух итн. Ама Сопот .... па уште и извинување, не, за вас само корона ама некоја појачана верзија која сама ќе детектира лој и низок ај кју. Сигурно гробиштата сами паднале, љ може некој нездрав Македонец ги срушил, сигурно не биле Албанците.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Ако има некаква си војна меѓу мулиманите и православните во Македонија зошто мислиш дека за албанците е стратешки подобро да се кај муслиманската страна?И не постојат македонски гробишта. Ниту албански.
Албанците имаа свои проширувања низ историјата, но никогаш организирано, секогаш плаќајќи дупло цена за имот.
Грците, бугарите, србите (по дифолт и вие) се мајстори за етнички чистења, тие не оштетуваа гробишта, туку палеа цели села.
Албанците имаа свои проширувања низ историјата, но никогаш организирано, секогаш плаќајќи дупло цена за имот.
Грците, бугарите, србите (по дифолт и вие) се мајстори за етнички чистења, тие не оштетуваа гробишта, туку палеа цели села.
има нехристијански гробишта во државава ....Ne e bas taka, dokolku go spalat pokojniot ne mozat ostankite da mu gi zakopaat na grobista vo crkva, bidejki crkvata ne dozvoluva kremiranje.
Od iskustvo, rodnina imase zelba da bidat kremirani ostankite, megutoa svestenicite ni objasnija deka nema da moze na grobista da gi zakopame.
жртва глумиме ние??? незнам кој плаче и драматизира низ светот... Поголеми плачковци од Албанците ниту имало ниту ќе има.... све нешто вашите убијци не се убијци, вашите криминалци не се криминалци.... абе цвеќиња....1. Не се знае кој е сторителот
2. Не се знае дали воопшто бил нормален сторителот
3. Нема извештај колку се оштетени и што како
Јамајка отвара тема во форумо со наслов *шшиптарите чистат теротитории*
Ова само на народ кој чистел територии со векови би му текнало. Им дошло цикличниот дел каде треба да глумаат жртва.
Pa, na ovie prostori samo eden narod znae da skvernari hristijanski objektiОва само на народ кој чистел територии со векови би му текнало. Им дошло цикличниот дел каде треба да глумаат жртва.
Па србите ви ја чистија оваа земја по балканските војни, и по втората светска војна, истата методологија вие ја земавте таа прва декада на осамостојност.Под дефолт и ние?
ФАКТ е дека само ние немаме правено вакви зулуми.
ФАКТ е дека последни вакви зулуми правевте (и сеуште) прават Албанците, и тоа тие, нај аутоктоните хххххх
slep si za postot od mene ili me ignorirashПа србите ви ја чистија оваа земја по балканските војни, и по втората светска војна, истата методологија вие ја земавте таа прва декада на осамостојност.
Кои зулуми ги прават Албанците жив ти све? оштетување на гробишта?
Да, глумите жртва во сопствена држава која вие ја контролирате.жртва глумиме ние??? незнам кој плаче и драматизира низ светот... Поголеми плачковци од Албанците ниту имало ниту ќе има.... све нешто вашите убијци не се убијци, вашите криминалци не се криминалци.... абе цвеќиња....
Pa, na ovie prostori samo eden narod znae da skvernari hristijanski objekti
![]()
Albanian Muslims destroying and burn Serbian Church in Kosovo
More infos and liste of destoyed Churches in Kosovo : http://www.wavemagazine.net/arhiva/17/topic/pogrom.htmwww.youtube.com
Прегледај го приврзокот 244189
можда ова манастиров магарево го растурил а? шо викаш ти?
Чекај малку мала...slep si za postot od mene ili me ignorirash![]()
Кажи ја Албанската топонимија на местата од кајшто ве исчистиле Србите...Па србите ви ја чистија оваа земја по балканските војни, и по втората светска војна, истата методологија вие ја земавте таа прва декада на осамостојност.
Кои зулуми ги прават Албанците жив ти све? оштетување на гробишта?
Чекај малку мала...
Знаеш што, колку сакаш сквернари муслимански објекти, и јас ќе гласам за таа партија која ќе биде за укинување на религиите.
Автоматски споено мислење:
Но на овие простори има дури повеќе народи кои осквернарат муслимански објекти.
Ги смениле топонимите, како грците. Или ваму не е конвиниент тоа?Кажи ја Албанската топонимија на местата од кајшто ве исчистиле Србите...
Еве на пример јас ќе ти кажам Грците од кај што чистеле ги преименувале градовите и селата, На пример Воден станал Едеса, Лерин станал Флорина и така натаму... Еве и во Албанија истото се случувало, па така, Горица станала Корча, Драч станал Дурес и така натаму....
Ајде ти кажи ја Албанската топнимија на местата што ги исчистиле Србите.... Кој се тие места, Србица можда или Србјани ?
Тој можеби е исламски лидер, но воопшто не е лидер на албанците, ниту го одбрал некој него. Тој е криминалец и негоко му служи, сигурно не на граѓаните муслимани.Зошто албанскиот верски лидер е сигурен дека на негов повик, а ради негови каприци, Албанците ќе си го доведат во прашање своето здравје, здравјето на своите деца, здравјето на своите родители итн.?
Зошто истиот тој лидер вели, ако ги повика Албанците на непослушност, овде ќе биде Бангладеш? Зошто на пример не вели, ако ги повикам Албанците, овде ќе биде Финска, Луксембург, Јапонија, Швајцарија и сл.?
Што мислиш ти?
Nikogas, naprotiv sum vlegla vo dzamija i site pravila gi pocituvam, bidejki na nekoj toa mnogu mu znaci.Знаеш што, колку сакаш сквернари муслимански објекти