- Член од
- 31 март 2019
- Мислења
- 37
- Поени од реакции
- 46
Со оглед на човечкото стање денес, не. Мада, има мала надеж..
Имај надеж, чим Кралицата излезе и кажа ќе се видиме пак, можеби нешто во меѓувреме тргнало на подобро,,,spas za chovek od chovek nema,nitu ke ima,kako se razvivaat sostojbive na globalno nivo samo na polosho odi,,,
Полошо ќе биде ,а кралицата јок туку само ГосподИмај надеж, чим Кралицата излезе и кажа ќе се видиме пак, можеби нешто во меѓувреме тргнало на подобро
Е што Господ сеа у темава.... Да не се симне од облаците и за уши ќе не фати ... Сами ако не решиме да се опрајме, друг ништо не прави, ама мораме прво лично себеси.Полошо ќе биде ,а кралицата јок туку само Господ
Sent from my iPad using Tapatalk
Знам дека не е ова тема за Господ но сепак во откровението на Јован баш си опиша денешната ситуација и исто така и во евангелието на Матеја 24глава но тоа е друга тема .Е што Господ сеа у темава.... Да не се симне од облаците и за уши ќе не фати ... Сами ако не решиме да се опрајме, друг ништо не прави, ама мораме прво лично себеси.
Кажав Кралицата во смисла дека изгубиле битката со нејзините пајташи, па ќе се повлечат додека да се регрупираат, а ние малку ќе здивнеме од нив
,,,,ako odime po taa logika se postavuva i prashanjeto za nasheto prichinsko postoenje kako zhivotinska vrsta,,,Едно не ми е јасно, се крстат сите на материјалистичко-редукционистички принципи.... од друга страна подржуваат убивање на животни кои имаат поголеми мозоци од нашите. Проклети сме.....ако не постои пекол тоа е најголемата утка.
Видеово ми е исто така болно како пред 10 год...
Нашето постоење е очигледно експеримент кој завршил лошо. Има некоја фабричка грешка која е во нас....многу време сакав да верувам во човештвото, арно ама многу поубаво место би била планетава без нас. Ние сме тука странци.....повеќе од очигледно е тоа.,,,,ako odime po taa logika se postavuva i prashanjeto za nasheto prichinsko postoenje kako zhivotinska vrsta,,,