Six Feet UnderКои серии ги имате гледано повеќе од еднаш? Има ли некои што навистина вредат да се гледаат повторно...
Додека ги гледав под импресии го мислев тоа за ГоТ ама на крај заебаа, истото и за Fringe ради крајот не би ја повторувал, а многу ми се допаѓаше. Се мислам за Breaking Bad ама кога ќе ми текне на епизодата со мувата...
Prison Break иста приказна прејако две сезони па...
До сега немам гледано серија по втор пат.
House MD.Кои серии ги имате гледано повеќе од еднаш? Има ли некои што навистина вредат да се гледаат повторно...
Додека ги гледав под импресии го мислев тоа за ГоТ ама на крај заебаа, истото и за Fringe ради крајот не би ја повторувал, а многу ми се допаѓаше. Се мислам за Breaking Bad ама кога ќе ми текне на епизодата со мувата...
Breaking Bad на второ гледање е уште подобра. Мувата скокни ја ако се плашиш од неа Инаку претежно ситкоми, Friends/Seinfeld/Only Fools and Horses. The Bridge (Bron/Broen оригиналот Шведска-Данска продукција, не римејковите од Британија или америчкото срање) исто ја имам гледано 2 пати, обожавам scandinavian+crime+noir.Кои серии ги имате гледано повеќе од еднаш? Има ли некои што навистина вредат да се гледаат повторно...
Psych isto taka, slicen koncept samo sto epizodite traat po 40-45 min i ima podobra prikazna, dodaj na toa deka glavniot lik e URNEBES definitvno top 5 likovi vo komedija sto sum gledalКој е по sitcom сериите, Brooklyn 9-9 ви е идеална
Kaj mene apsoluten rekorder e Californication serija sto ja imam gledano 3-4 pati... pochill i pokul serija amin.Кои серии ги имате гледано повеќе од еднаш? Има ли некои што навистина вредат да се гледаат повторно...
Zoshto pri tolku serii nekoj bi gi repriziral sranjata od arrow i site verzii na vampirite po nekolku pati.The 100 , Prison Break , Vampire Diaries , The Originals , GOT , Arrow , Breaking Bad по 2-3 пута ги имам гледано
Arrow ја имам репризирано до 5 сезона и тоа 3 пати , а останатите неZoshto pri tolku serii nekoj bi gi repriziral sranjata od arrow i site verzii na vampirite po nekolku pati.
The 100 не е срање. Другите Arrow, Flash, Batwoman ги прекинав зошто мизерни се.Zoshto pri tolku serii nekoj bi gi repriziral sranjata od arrow i site verzii na vampirite po nekolku pati.
Ако ти се допаѓа The Vampire Diaries, тогаш ти ја препорачувам True Blood. Исто вампирска, сличен принцип.Arrow ја имам репризирано до 5 сезона и тоа 3 пати , а останатите не
Вампирски дневници сам ги гледаја зашто ми се свиѓа тј принцип на серију
Свите серије што су сс вампири , вукодлаци , вештице ги имам гледано 2-3 пута
Фала за препорака , но ја имам гледано , ако имаш некоју другу предложујThe 100 не е срање. Другите Arrow, Flash, Batwoman ги прекинав зошто мизерни се.
The. Ampire Diaries добро почна, за да после ја усерат.
Автоматски споено мислење:
Ако ти се допаѓа The Vampire Diaries, тогаш ти ја препорачувам True Blood. Исто вампирска, сличен принцип.
Што ќе кажеш за AHS?La casa de papel ми е следна на листата. Слушнав многу пофалби за таа серија, па ќе ја почнувам.
Него дали вреди да се почне Homecoming?
До 4та сезона сум. Топ е серијата. Ти ја препорачувам.Што ќе кажеш за AHS?