Општи дискусии за ТВ серии

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Читам на Кајгана деновиве ќе се давале одлични серии, меѓу кои и „Викинзи“. Пинг my female heathens @Corvus и @MAJA 345.

Тревис Фимел го толкува главниот викинг, инаку бивш модел.

Прегледај го приврзокот 242700

[Кајгана препорака]: #СедиДома и гледај серии
Типов не е мој тип. :D
Позната ми е Викингс, ја имав на листа за гледање некој период, али ја тргнав зашто ретко гледам историски, т.е треба да ми се интересни. Пики не ми е гледана од листава само уште, поверојатно е таа да ја почнам некогаш.

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Типов не е мој тип. :D
Позната ми е Викингс, ја имав на листа за гледање некој период, али ја тргнав зашто ретко гледам историски, т.е треба да ми се интересни. Пики не ми е гледана од листава само уште, поверојатно е таа да ја почнам некогаш.
Се надевам дека ќе се сетат и на нас почитувачките на делото и телото на Хенри, па ќе ја пуштат и The Witcher. Шо напраивме за темата за него, бтв, ќе собереме ли доволно интересентки?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Се надевам дека ќе се сетат и на нас почитувачките на делото и телото на Хенри, па ќе ја пуштат и The Witcher. Шо напраивме за темата за него, бтв, ќе собереме ли доволно интересентки?
Сигурно и машкиве ќе се приклучат за Хенри. Инаку љубомора ќе е во прашање.
The witcher со вирусов којзнае кога ќе снимаат втора сезона, а којзнае кога пак истата ќе ја гледаме. Во меѓувреме, гледај ја The Tudors со Хенри. Сега, не е во истата форма, али бар го има. :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Ич не е лоша се надевам ке имат уште сезони
Нешто слично предлог?
Imase nekoj pisano deka ke ima ovde vo temava, ama neam pojma ja.

Ako sakas so koka pak serija gledaj Narcos, El Chapo. A ako sakas pak nesto vo stil mafija, topla preporaka Ozark, odlicna e se raboti za perenje pari.

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
The Morning Show

Интересна и актуелна тема прикажана од одлични актери. Особено ми се допаѓа перформансот на Billy Crudup.

Слична тема но разработена од поинаков агол имаше и The Loudest Voice
и од мене (y)

и да, Billy Crudup закон му беше ликот

B

Beginner

Гостин
Ако некој му е досадно сега со карантинот и ако сака добра комедија би ги препорачал Lud zbunjen normalan и Бела Лаџа. ЛЗН веке имаат 11 сезона и мислам единствени што хуморот го држат на ниво скоро цели 11 сезони. Сега изгледав 5 епизоди од 11 сезона предобри и многу подобри ми се од американските ситкоми. А за Бела Лаџа Шојич ја прави интересна серијата неговите делови во серијата повеќе пати ми се гледани на јутуб предобар хумор. Затоа овие 2 ми се најдобри ситкоми од балканот.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.888
Поени од реакции
67.512
Бела Лаѓа беше серија што пред 10 години го предвиде Вучиќ, Грујо, тајкуни, тендер мафија итн.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Ако некој му е досадно сега со карантинот и ако сака добра комедија би ги препорачал Lud zbunjen normalan и Бела Лаџа. ЛЗН веке имаат 11 сезона и мислам единствени што хуморот го држат на ниво скоро цели 11 сезони. Сега изгледав 5 епизоди од 11 сезона предобри и многу подобри ми се од американските ситкоми. А за Бела Лаџа Шојич ја прави интересна серијата неговите делови во серијата повеќе пати ми се гледани на јутуб предобар хумор. Затоа овие 2 ми се најдобри ситкоми од балканот.
Bela Ladja e super serija, kako sto kaza clenot pogore go predvidele denesnoto vreme. Extra si e, ama Porodicno Blago e klasa nad nea. Pogledni ja i taa ako vekje ne si. A za LZN ne se soglasuvam, celosno e izgubena smislata koa pocnuvaat da snimaat serija/film. Go zagubi smekot

B

Beginner

Гостин
Bela Ladja e super serija, kako sto kaza clenot pogore go predvidele denesnoto vreme. Extra si e, ama Porodicno Blago e klasa nad nea. Pogledni ja i taa ako vekje ne si. A za LZN ne se soglasuvam, celosno e izgubena smislata koa pocnuvaat da snimaat serija/film. Go zagubi smekot
Не ми е гледана ама ќе пробам да ја изгледам . Инаку за ЛЗН да затоа реков скоро 11 сезони ама пред да почнат со тоа снимањето мислам си беа врв не дека и со снимањето немаше добри заебанции ама сепак не беше исто. Но еве во 11та сезона што изгледав 5 епизоди немаше ништо за снимање и Џебра веке е скроз пораснет. До сега дефинитивно за мене многу подобра е од претходните сезони. Дури и се зачудив како и без Фарук сеуште терат добро а дали до крај на сезона ќе успеат вака незнам ама сепак вреди да се гледа.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Ibrakadabra88

Дипломиран инжинер по информатички технологии
Член од
2 декември 2007
Мислења
62
Поени од реакции
50
Кој е по sitcom сериите, Brooklyn 9-9 ви е идеална

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ibrakadabra88

Дипломиран инжинер по информатички технологии
Член од
2 декември 2007
Мислења
62
Поени од реакции
50
Мислиш на 6та сезона. Јас сеуште немам стигнато до таму, али ќе коментираме штом стигнам :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислиш на 6та сезона. Јас сеуште немам стигнато до таму, али ќе коментираме штом стигнам :)
Имаме тема за неа на подфорумов ама влези откако ќе ја завршиш сезоната да не се спојлерисаш :D

T

Torchyrus

Гостин
Кои серии ги имате гледано повеќе од еднаш? Има ли некои што навистина вредат да се гледаат повторно...
Додека ги гледав под импресии го мислев тоа за ГоТ ама на крај заебаа, истото и за Fringe ради крајот не би ја повторувал, а многу ми се допаѓаше. Се мислам за Breaking Bad ама кога ќе ми текне на епизодата со мувата... :ROFLMAO:
Prison Break иста приказна прејако две сезони па...
До сега немам гледано серија по втор пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom