Добро и вие малце претерувате со коментарите, демек хотел А категорија да не сакала дрн дрн јариња, епа ај ако не во депонија нека ги стават да чекаат, и тоа во ек на пандемија. Како и да ја вртиме тоа е пропуст на властите и несовесност на граѓаните, значи две во едно. Не заебавајте споредувате маратони кога сте трчале кај сте биле сместени и ред други работи со затворен аеродром во ситуација кога е прогласена светска пандемија. Убаво имаше пишано Кано, неорганизираност е ова, па постави 2-3ца внатре во аеродромот нека контролираат ситуација, обезбеди барем вода за сите и секако НА ВРЕМЕ организирај го превозот до одредените хотели/касарни. Не разбирам зошто чекаат луѓето со саати, и така затворени се аеродромите и границите, сообраќајот е разретчен, лесно може тоа да се координира, али ние не би биле Фиром доколку не усереме нешто.
Мислам дека треба да прекинеме да се задоволуваме со најниското, ај бе па што сака оваа маме и ебам, а глеаш слики од хорор пред тебе, расфрлани отпадоци насекаде и слично. Еве и Шефот даде баш добар пример со влакното во плескавицата, не бе браќа не дозволувајте такво нешто да ви се случи, борете се за подобро. Ми стига прошли месец сметка за вода 3800 и девојка ми вика ај бе плати ја што се замараш со држава ли ќе садиш краставици... Молам? Ќе ја платам кога ќе ми објаснат зошто е толкава сметката. Ама они знаеш паушал маушал...,абе кур ме здоболе и за паушали и за се, нека си објаснат црно на бело и ќе си платам не е фрка. И ред други ситуации да не забегувам натака.
Инаку околу образованието пишав веќе, скроз непотребен коментар и се глеа од авион дека девојкава е разгалена и шмизла.