- Член од
- 14 август 2014
- Мислења
- 52
- Поени од реакции
- 5
само мојСамо твојот компјутер ли е во мрежата ?Имаш ли давано рачно ип адреса на некој др. уред?
немам давано
само мојСамо твојот компјутер ли е во мрежата ?Имаш ли давано рачно ип адреса на некој др. уред?
На Телекабел си? До нив е нешто мислам, и кај братучед ми не отвора.Дали само кај мене денес не се отвара yahoo ?
Нема врска телекабел и јас имам отвара, да не има пентиум 4ка ?На Телекабел си? До нив е нешто мислам, и кај братучед ми не отвора.
На Телеком немам проблеми.
Не, i3 лаптоп е четврта генерација.Нема врска телекабел и јас имам отвара, да не има пентиум 4ка ?
Го ресетирав рутерот на фабрички подесувања и немам проблем.Пробај стави му ип рачно да видиме дали пак ќе губи и стави ги днс од гугл.
Не треба да менуваш.
Овие ги нарекуваат sextortion e-mails, не се штетни но најчесто првото видување е страшно затоа што ќе си го видиш твојот пасворд.Здраво на сите.Ми стигна уцена некаква дека ке објавеле што како сум гледал по нет,како ме снимале со камерата од компјутерот и телефонот и сите мои снимки ке ги прателе по блиски роднини,пријатели и јавно ке ги објавеле доколку не им уплатам 3500$
Е сега прашањето ми е од каде ми го имаат пасвордот,ми го пишале у заканувачката порака?
Автоматски споено мислење:
Се извинувам ако прашањево не е за оваа тема