Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
ke se mlati li vecer, i naredete gi mapite sami da si idat i ne menuvajte pa koj igra igra, sekako na sekoj po nekoja mapa mu smeta ma toa e stajte i golemi i pomali mapi neka vrtat da se opustime 2 3 saata i toa e pozz :masa:

ke se mlati li vecer, i naredete gi mapite sami da si idat i ne menuvajte pa koj igra igra, sekako na sekoj po nekoja mapa mu smeta ma toa e stajte i golemi i pomali mapi neka vrtat da se opustime 2 3 saata i toa e pozz :masa:
Ќе се игра, секоја вечер стартаме од 9.

Дечки му се дешава на некој да му блокира играта. Ми дава нот респондинг и мора да ја исклучам од таск менаџерот и пак да влезам во неа...

Дечки му се дешава на некој да му блокира играта. Ми дава нот респондинг и мора да ја исклучам од таск менаџерот и пак да влезам во неа...
Мене

Мене на излаз од игра ми се дешава често... ама никогаш за време на игра...резолуција проба да мењаш друго трето...

Мене ми се случуваше така па ја избришав комплетно, ја симнав од друго место cswarzone.com и сега е таман не ме зафркава веќе

Првиот пат беше симната од тој сајтот cs-skini.me и можеби има некоја врска тоа

Мене ми се случуваше така па ја избришав комплетно, ја симнав од друго место cswarzone.com и сега е таман не ме зафркава веќе

Првиот пат беше симната од тој сајтот cs-skini.me и можеби има некоја врска тоа
И пингот ти е паднат.. ја па мислев си апгрејтовал од пентиум 2 у пентиум 3 :D

Мене на излаз од игра ми се дешава често... ама никогаш за време на игра...резолуција проба да мењаш друго трето...
На мене често кога купувам оружје, изгледа ја побркувам играта со брзото купување :):)
Инаку од warzone ми е слегната

Ај бе влегувајте да се загрееме шукурац... веќе сум на трета чаша ж'та ...
Аман бе, ти ќе прашаш после зошто играме 6 на 18 :pos:
Ако ти се видат тројца, пукај во средниот (y)

момци дајте ај-пи да флезам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom