ke se mlati li vecer, i naredete gi mapite sami da si idat i ne menuvajte pa koj igra igra, sekako na sekoj po nekoja mapa mu smeta ma toa e stajte i golemi i pomali mapi neka vrtat da se opustime 2 3 saata i toa e pozz 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се игра, секоја вечер стартаме од 9.ke se mlati li vecer, i naredete gi mapite sami da si idat i ne menuvajte pa koj igra igra, sekako na sekoj po nekoja mapa mu smeta ma toa e stajte i golemi i pomali mapi neka vrtat da se opustime 2 3 saata i toa e pozz![]()
МенеДечки му се дешава на некој да му блокира играта. Ми дава нот респондинг и мора да ја исклучам од таск менаџерот и пак да влезам во неа...
Мене на излаз од игра ми се дешава често... ама никогаш за време на игра...резолуција проба да мењаш друго трето...Дечки му се дешава на некој да му блокира играта. Ми дава нот респондинг и мора да ја исклучам од таск менаџерот и пак да влезам во неа...
Дечки му се дешава на некој да му блокира играта. Ми дава нот респондинг и мора да ја исклучам од таск менаџерот и пак да влезам во неа...
И пингот ти е паднат.. ја па мислев си апгрејтовал од пентиум 2 у пентиум 3Мене ми се случуваше така па ја избришав комплетно, ја симнав од друго место cswarzone.com и сега е таман не ме зафркава веќе
Првиот пат беше симната од тој сајтот cs-skini.me и можеби има некоја врска тоа
На мене често кога купувам оружје, изгледа ја побркувам играта со брзото купувањеМене на излаз од игра ми се дешава често... ама никогаш за време на игра...резолуција проба да мењаш друго трето...
Аман бе, ти ќе прашаш после зошто играме 6 на 18Ај бе влегувајте да се загрееме шукурац... веќе сум на трета чаша ж'та ...
Истиот е. Сите се едногласни да исклучиш капс локЗошо сменивте пас?