Преразбери.Незнам зошто ги пишувате Chernobyl и Band of Brothers колку што разбрав мини серии неможе.
Е сега, ова е дополнителен проблем - никој не рече дека не може комедии, туку не може ситкоми. Јас сметам дека не секоја комедија е ситком. Еве, на пример, според мене Shameless не е ситком, иако некој може да ја смета за таква. Како ќе разграничиме? @Io Sono Interista ?А може и сега паралелно драма и комедии
Знаев дека хаос ќе ти стане листатаЕ сега, ова е дополнителен проблем - никој не рече дека не може комедии, туку не може ситкоми. Јас сметам дека не секоја комедија е ситком. Еве, на пример, според мене Shameless не е ситком, иако некој може да ја смета за таква. Како ќе разграничиме? @Io Sono Interista ?
Автоматски споено мислење:
Коментарот за ситкомите избришан, хаос ми е цела листа. Тие во меѓувреме што ги избришаа ситкомите, нека си ги вратат назад. И ситкоми може. Од после што ќе правиме со нив, ќе видиме.
Shameless,Californication se drama/comedy i valjda takvite mozat vo glasanjevo, mene definicija za sitkomi mi se Friends,HIMYM i takvi kade ima pozadinsko smeenje i epizodite traat 20-25 min.Е сега, ова е дополнителен проблем - никој не рече дека не може комедии, туку не може ситкоми. Јас сметам дека не секоја комедија е ситком. Еве, на пример, според мене Shameless не е ситком, иако некој може да ја смета за таква. Како ќе разграничиме?
Не можам бе, ќе ме откажете од форумов (toa e celta hhhh)... дај пишувајте попрегледно, АМАН.12,Sons of Anarchy
10, Six Feet Under
8,Money Heist
7,Twin Peaks
6,Narcos
5,Game of Thrones
4,Friends
3 Two and a Half Men
2,True Detective
1.Lucifer