jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.417
Ја разбирам јас поентата што ја кажуваш, само не ја разбираш ти мојата поента... Неможеш да ловиш шпекулации селективно... и што се однесува до тоа што мене ми се обраќаш за шпекулации, јас од тоа што се случува во Македонија, ги пратам само мерките што ги превземаат официјалните лице во врска со ситуацијава и горе доле тука што ќе читнам.. Тоа што го пишувам е општо за ситуацијата и не е поврзано за ниеден случај, ниту пак нешто сум пишал што сум наслушнал од некаде... Ниту пак претерано пишувам на темава..Види, вакви постови заслужуваат жустра реплика ама ќе заобиколам и нема да бидам безобразен за да ти доловам зошто шпекулацијата е погрешна работа, поготово во тема во која што се пишуваат по 20тина страни на ден и во тема во која што една шпекулација може да донесе до хистерично однесување на маса народ. Затоа, апелирам да намалите со шпекулирање а ти ако мислиш дека е ништо страшно пребаци се на фејсбук и рокај статуси. Тука, санкција за „ништо страшно да пошпекулираме“.
Тоа што го напишав беше чисто од неутрален аспект, немора секоја комуникација на тие што имаат поинаков став од тебе да ти е закана со санкции и чуда, не те прави тоа по автоматизам во право, туку тоа те прави само арогантен модератор на форумов... Можеш за промена подобро да комуницираш... сепак ти си на некој начин официјален претставник на овој форум, јас сум само падобранец тука, кој може ќе го јаде банот за своето неуко мислење за шпекулациите, а ти ќе бидеш тој што го прави впечатокот.