Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
0.9ka ...ama kojaa...??.. Toa nekoj sto ima i slicna kvadratura moze da ti kaze.... A i mene ke mi treba za13 kvadrati za detska....ali toa koga ke pomine krizava eventualno za na esen da ja dosredime sobata...nekoja 2.5kw vikas da gledam togas?
друже голема е разиката до стан и куќа,така да ако си стан и 1 дестоп компјутер ке грее на таа крадватура,така да објасни се за во каков објек е инертерот за да знаат постручните да ти предложат(скоро 2200 страни си прескокнал на темава,а на секоја трета е истиот муабет без навреда)nekoja 2.5kw vikas da gledam togas?
Тошиба бате ако имаш буџет. Сузуми плус. Е сега дали 2.5 или 3.5 види во салон со нив. Тоа ќе ти работи како треба. И дајкинот ќе ти брка работа за да не гаси и да си цепа. Али ја би тошибаZdravo
Mi treba sovet za klima za soba 15m2 neizolirana, vo plan e da se stavi pvc i izolacija. Budzet do 50,000. Me interesiraat Gree Amber 09, Ucrown, G-tech, Fujitsu 3.5kw i Daikin 3.5kw. Nesto sto bi mozelo da modulira, da ne ide on/off i da ne pravi cesti defrosti. Fala
Му пишав во порака, го има на arenaelite, не може да го нема.
Можам само да ти кажам дека U Crown 12 не ги исполнува твоите услови. Нема да модулира, а чести, непотребни дефрости ќе прави.Zdravo
Mi treba sovet za klima za soba 15m2 neizolirana, vo plan e da se stavi pvc i izolacija. Budzet do 50,000. Me interesiraat Gree Amber 09, Ucrown, G-tech, Fujitsu 3.5kw i Daikin 3.5kw. Nesto sto bi mozelo da modulira, da ne ide on/off i da ne pravi cesti defrosti. Fala
Bi idel na 3.5kw za potoplo, posto ke bide za moite koi sega se great na drva. E sega sto bi bilo na nivo na Hansol od denesnive modeli?@Tonko1 Можеш да одиш со 2.5kw ако ставиш изолација, без изолација и ако сакаш потопличко да ти биде можеш и 3.5ка. Дечкиве од Грее нека ти препорачаат модел на ниво на Хансолот пошто повеќе го нема како Хансол па да си го вклучиш во калкулациите со буџетот......
Bi idel na 3.5kw za potoplo, posto ke bide za moite koi sega se great na drva. E sega sto bi bilo na nivo na Hansol od denesnive modeli?

Imas 9k Amber ili ako ne ti se brza pocekaj malce, ke ima golema promocija na Gree.Bi idel na 3.5kw za potoplo, posto ke bide za moite koi sega se great na drva. E sega sto bi bilo na nivo na Hansol od denesnive modeli?
Nee za brzajne i kaj mene ...daj nekoj detal novi modeli?ili ?novi ceni ?Imas 9k Amber ili ako ne ti se brza pocekaj malce, ke ima golema promocija na Gree.