Струмица

IkI_KobE

Psychopath
Член од
23 април 2007
Мислења
90
Поени од реакции
3
на мене не ми одговаре...дај у недела да се збераме..не се правејте такфи ај..сите се слободни тугај...:( :( :(

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
До 5 спим. Ако евентуално праате накај 8, идам кој било ден.:back:

IkI_KobE

Psychopath
Член од
23 април 2007
Мислења
90
Поени од реакции
3
у недела у 8...и тимчето ќе дојде и woto...:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Ако се согласуват сите, арно. Нем да ма пцуте. Ќе се собираме на мермеро и после дек има место.
Кискин на црквата 5 до 8. :)

IkI_KobE

Psychopath
Член од
23 април 2007
Мислења
90
Поени од реакции
3
Ако се согласуват сите, арно. Нем да ма пцуте. Ќе се собираме на мермеро и после дек има место.
Кискин на црквата 5 до 8. :)
немој така сине..кој ќе те попцуе..па сите ние сме културни дечка...иначе договорено е нели..у недела у 8...точка (.)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Шо сте запнале сите и јас да доом :pos2:

IkI_KobE

Psychopath
Член од
23 април 2007
Мислења
90
Поени од реакции
3
Фала а1 телевизија ќе ти пратаме слики после не се секири...а Тимче сите сакат да те видат...да одаш незнам зш изгледа ного си им интересен па сакат вицове да им кажуваш..и не се бој и на мене ќе мее прф пат..мош ќе потече крф ама ќе издржаме...:pos2:..флезех у филмо

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
у недела у 8 ак најдате негде место освен низ тии 3ки мојки тама јас ја...ама Nvm.

Иначе за у недела не сметајте на мене,не идам.:helou:

Иначе,за утре ак има кандидате накај 6 и 45 (да не вее рано) да одаме нек пишат на профил или некак тука.. да знааме шо как ак има народче да се збераме.
Саа за саа кандидате : јас,LogiX,Soad F,A1 Team.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
За утре/да не е толко рано,нели некој уште спијат/у 19:00(покасно ак одаме,тешко дека место ке се најде),Екстрим,вратата е отворена за сите.
Ики,ти ак си слободен недела може некој не е.И да работаш некаде до 4/5 се работе(прва смена),така да има време секој да одморе и да дојде.
1.Логикс
2.Енерџи
Други пишајте се/а и немора туку само да кажате оти идате.=) да знааме одприлика колку души ке има...за да не сме двујцата само.

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Znaci da sumirame so se dogovoriime....Jas Logix, energie, bon jovi A1 team ke odame nakaj 7 , jas do posle ke mu kazam na Pero od extreme ak moze za utre edno separence, koj saka neka povele, mislam i ot Alien sr treba da dojde. Fala prijatno

Kajgana Shop

На врв Bottom