Коронавирус (COVID-19)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.672
Поени од реакции
88.565
Мајка и ќерка во изолација во Струмица излегле од станот и започнале расправија со полицијата.

Зини земјо голтни ме. Туѓ срам ме изеде. Шампиони сме, секој ден го пробиваме дното.
@Tutor ти беше во Пјаченца? Ептен терсене луѓе сте биле таму бре :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.190
Поени од реакции
19.599
12 гости имал у моментот кога дошле да го уапсат, вчера.
Види знаеме дека голем број од Албанското население се најпроблематични, јасно ни е , исто како што и кај нас има таква багра има и кај нив , ама дај бе чоек олабај малку, секој твој пост е оцрнување на муслимани, буквално секој. Шптим напрај вака, Сафет онака.
За човек што оди редовно на причесни не ти доликува.

Член од
1 септември 2018
Мислења
248
Поени од реакции
642
Чекајте бе! Цаца намерно се има заразено за да најди лек. Како во Contagion. Ама шпиончината завидливи ја пријавија одма. Така и Гоце го предадовме, така и вакцинава ја поебавме.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.190
Поени од реакции
19.599
Јас не знам со кој памет се закренуваат да патуваат, убаво рече Димитров, ситуацијата се менува од час во час, граници се затвараат, некои земји не пуштаат влез на странски државјани, аеродроми се затвараат, летови се пренасочуваат, буквално можи да се најдиш на секоја граница и како куче да останиш надвор и да се смрзниш, после ќе се јавуваат на телефони како оние од Малта помош да бараат за картите да им ги плати некој.
Зборам за оние кои приватно патуваат, не за шофери кои заглавиле пред дс се случи состојбата или оние кои имаат нужна потреба.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Мајка и ќерка во изолација во Струмица излегле од станот и започнале расправија со полицијата.

Зини земјо голтни ме. Туѓ срам ме изеде. Шампиони сме, секој ден го пробиваме дното.
Јас реков уште некни дека овие треба да се хоспитализираат исто како оние за Бардовци и Демир Хисар

Член од
14 август 2006
Мислења
45.419
Поени од реакции
84.755
Види знаеме дека голем број од Албанското население се најпроблематични, јасно ни е , исто како што и кај нас има таква багра има и кај нив , ама дај бе чоек олабај малку, секој твој пост е оцрнување на муслимани, буквално секој. Шптим напрај вака, Сафет онака.
За човек што оди редовно на причесни не ти доликува.
Кажи ми ти сега, што точно во мојот пост е оцрнување на Албанците?

Не реков никаде дека станува збор за Албанци и со никаков збор не ве оцрнив.
Пренесов само информација во која се вели дека 12 луѓе биле присутни вчера во локалот, при апсењето на сопственикот поради непочитување.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
@Tutor ти беше во Пјаченца? Ептен терсене луѓе сте биле таму бре :icon_lol:
Ја нисам изавде :icon_lol: ..шала на страна , јас сум сам овде рецимо , имам фамилија во струмица ( родители и пријатели ) , никогаш, ниту во еден момент не помислив дека треба да се вратам доле . Можеби некој кој има маж/жена и деца , размислува различно шознам.. можеби мал дел од тие кој се враќаа имаат оправдани причини , но најголем дел се за секаква осуда. Срамота е но има секакви луѓе... инаку не беше случај само во нашата држава , и овде таљијаните бегаа како пизди на југ во родните краеви се испоизгазија по железничките...

Член од
5 март 2018
Мислења
17.190
Поени од реакции
19.599
Кажи ми ти сега, што точно во мојот пост е оцрнување на Албанците?

Не реков никаде дека станува збор за Албанци и со никаков збор не ве оцрнив.
Пренесов само информација во која се вели дека 12 луѓе биле присутни вчера во локалот, при апсењето на сопственикот поради непочитување.
Ај сеа да не се прајме на удрени :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.226
Поени од реакции
8.335
Член од
14 август 2006
Мислења
45.419
Поени од реакции
84.755
Ај сеа да не се прајме на удрени :)
Eве не се праам наудрен, ме цитираше и рече дека сум ги оцрнувал Албанците. Тоа штом сум го правел во постот, ти си го приметила, па посочи каде, со кој збор, фраза од постот, е извршено тоа оцрнување.

После објасни зошто, ако Албанците флагрантно ги прекршуваат препораките и некој тој факт го посочи, како е тоа оцрнување?
Еве тие од Дебар со тоа што излажаа во анкетниот лист на граница произведоа околу 80-90 посто од заразените.
Завчера ДПА собра онолку луѓе во сала. Кажи ми како е тоа навреда за Албанците ако некој тоа го посочи? Па нивните стари малки, дедовци и други први ќе страдаат.

Само сакам да ти посочам да не се обидуваш без аргументи да ми имплицираш нешто, или етикети да ми лепиш. Нема да испадне убаво, девојче, верувај.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Во Кочани е 15 степени, совршено време за муабет на таксисти, чекање ред во купче пред маркети, муабет на тротоар на вработена во аптека и бутик, шетање по пазарчиња, позирање на момички за реклама на бутик на тротоар...Само трговскиот каде се кафичите е празен:icon_lol:

Член од
20 август 2019
Мислења
37
Поени од реакции
83
Ама Собранието кај нас е веќе распуштено. Не значи тоа дека нивниот мандат е прекинат?
Како и за се во државата и за ова мислењето е поделено. И покрај распуштањето, постојат механизми за пратениците да се вратат бидејќи не е доволно точно објаснето (немаме закон за вонредна состојба). Доколку ова не се случи, изборите ќе се одложат бидејќи и Владата со уредба на седница ќе може да ги одложи ако претседателот прогласи вонредна.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.804
Поени од реакции
2.373

За каков срам збориш не ми е јасно... Денес, сопругот и свекрвата на кожен лекар која била на симпозиумот, одат лабаво и си плаќаат сметки во банка,а прати се во домашен карантин. Ова се деси пред мои очи, ебате баграта селска. Исто во селата ги бркале "гастрбајтерите" кои бегале по нивите и ридиштата...........Северен Фиром страјкс аген...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744

Kajgana Shop

На врв Bottom