Опа НАТО, моја омилена тема . . . Е сега ќе биде што ќе биде

. . .
Колку ќе скокне МСЕ утре?? Колку инвестиции ќе имаме во 2020/21 година??? Колку респиратори сојузниците од НАТО задутре ќе ни испратат како помош??? Колку ќе биде МБИ10 следна недела, за колку ќе пораснеме?? Колкав раст на БДП ќе ни донесе НАТО во 2020 година??? Изгледа само Тутунска позитивно реагира на НАТО . . . .
Ајде ги молам оние провладини мегафони што неколку години замајуваат на форумов и ја пумпаат берзата нека се потрудат да одговорат ???
Друже мора да се шалиш.... На кои цени да ги замрзне, на номинална, книговодствена или на максимална

....
Берза е симбол на пазарно општество и капитализам... Па ние од комунизам избегавме со консензус нели

???
@Blizzard друже многу постови во последниве неколку денови ??? Имаш време, суета е во прашање или одработуваш ???
Што и да е, како и да е, мислам дека ширење дополнителна паника во овие времиња не е етички и педерски е . . . .
Јас сум доволно во кеш, ми одговара да паѓа, ама не сум за хаос, премногу лешинарски ми е . . .
За оние што се почетници . . . . Акциите како КМБ, МПТ, СТБ, ТНБ, АЛК се преценети во однос на други берзи, но не дека не вредеа толку . . . Сега ќе паднат.... Но еден ден ќе се вратат колку и да паднат.... Фирмите си работат топ и тоа е единствената причина за цената, а не НАТО, ЕУ, политика . . . .