Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување
Член од
10 септември 2009
Мислења
142
Поени од реакции
14
Јас би простил..тешко ке ми биде ,но ке и простам затоа што ке знам дека со другиот таа би била посреќна..ако таа не знае да ме цени , тоа е нејзин недостаток.Таа што ке знае да ме цени ,нема да ме изневери и ке знае дека никогаш не би ја изневерил..така?
Не -.-

Член од
8 ноември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
Sto ke se sluci ednas ima sansi da ne se povtori ,a sto ke se sluci dva pati sigurno deka ke se slucii tretpat :) Taka da dokolku me izneveri endas i se pokae mozebi bi prostila ...no dokolku prostam i pak me izneveri nema sansi poveke prostuvanje :) Poradi toa sto ima momenti na slabost koga strasta e posilna od ljubovta i mozebi ke potklekne covek (ne sme od kamen ) NOO SAMO EDNAS :) Dokolkuu se sluci poveke pati izneveruvanje,tuka veke nema ni pocit ,ni ljubov .... :) Tolku momci i devojki :) se nadevam delime isto mislenje:)

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Кратко и јасно не!
Требало да си мисли на време ако веќе го направил тоа.

Depiii!

Remi :*
Член од
24 јануари 2011
Мислења
6
Поени од реакции
4
мислим дека не зашто штом бил со некого или некоја тој што го извршува неверството значи не му стало до тебе затоа НЕ

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Во друга (про-западна) држава, со друго опшество и друг менталитет - ДА.
Во нашава држава - НЕ.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.008
Поени од реакции
2.043
Никогаш не би простил,не би можел да го гледам исто,не е тоа - тоа ме разбираш!

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Jas i rekov na zena mi namesto da mi prai zad grb pred mene neaks eebe so drug i sea super on ke si doe ke ja pleka em ja znam em uzivam em open mind....

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
Недај боже да си во таква ситуација да треба да простиш неверство. Може и ќе го смениш тврдиот став што го имаш сега.

Член од
10 јануари 2010
Мислења
113
Поени од реакции
56
Подобро ми е мене в лице да ми кажит " не сакам со тебе веке ке одам со друг грд си ваков си таков си..." и незнам што друго, одколку да ме изневерит. Ас ви казвам НЕ!:nenene::smir:

TiMoN

The Beast
Член од
1 јуни 2006
Мислења
20
Поени од реакции
1
Лесно е да одговориш на хипотетичко прашање. Кога ќе ви се случи само тогаш ќе знаете што ќе направите. Има повеќе услови од што ќе зависи простувањето или не. :tapp:

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
???

Vase mislenje... ako si dolgo vreme vo vrska so partner/ot/kata i ti izleze rabota vo stranstvo na nekolku meseci, pa posle 2 god rabotenje taka vo stranstvo, partnerot se odluci na neverstvo za edna vecer, (naujverovatno sex) a dlaboko da se kae za toa.
Dali bi prostile ili ne.

Dali dokolku prostite, ke ve maci pomislata, kako i/mu bilo i slicno?
Dokolku raskinete kako bi bilo. dali nekoj ima nekoe slicno iskustvo.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Vase mislenje... ako si dolgo vreme vo vrska so partner/ot/kata i ti izleze rabota vo stranstvo na nekolku meseci, pa posle 2 god rabotenje taka vo stranstvo, partnerot se odluci na neverstvo za edna vecer, (naujverovatno sex) a dlaboko da se kae za toa.
Dali bi prostile ili ne.

Dali dokolku prostite, ke ve maci pomislata, kako i/mu bilo i slicno?
Dokolku raskinete kako bi bilo. dali nekoj ima nekoe slicno iskustvo.
Тоа секого може да си каже од своја гледна точка,бидејки е полесно од страна да се говори а да не е во туга кожа.
Кога јас би се прашувала,не би простила,зошто ако еднаш го сторил тоа ке го стори по втор пат а ако се случи и по втор ке има трет пет.
Зошто да се вракам некому кој ме изневерил?кој поминал со некоја друга нокта?Тогаш би се чуствувала како златна резерва за да кога ке се врати да биде со мене,а кога ке замине со таа другата...(ма една вечер или колку и да е не ме интересира требало да размислува со главата пред да се кае).

(Не мора да е така,ова е од мој аспект,ти најдобро си знаеш:smir:)

Член од
26 март 2009
Мислења
72
Поени од реакции
8
Jas doznav za toa neverstvo 1 mesec otkako se slucilo. posle toa nekako prodolzivme skoro 2 godini, no seuste e golema bolka. se mislam dali da se prodolzi ili ne ???????????????? :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom