Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
nbxjlMy.jpg

SeVhOuP.jpg

Rece lik oslepicu za PC :D
da..a koji je server......gradina nije....

gde pise...
Автоматски споено мислење:

ovo je sigurno gradina...a to moze biti bilo koji server

poslato

Attachments

• grad.png
    grad.png
    371,3 KB · Прегледи: 89
gde pise...

ovo je sigurno gradina...a to moze biti bilo koji server

poslato
Pa sto sam sebi pucas u nogu:unsure:
Kasno.... Marko vidio simkela pocrvenio

Последно уредено:
Sta ste navalili na covjeka i gradinu. Neka malo odmori kao i vecina portala sa ExYu prostora. Ako u danasnjici nemate sta gledati onda bavite se heklanjem. Gradina pa gradina..malo se nasaliti a ne sad udri i dan i noc po jednom serveru sa 1000 mjesta. Nije u redu ali radite sta hocete i zelite. Prelazi sve ovu u neku dosadu kao kad dobijes picajzle pa se ceskas non stop... :anco:

A jeste napredovali da gledate na Sahbaza :) a jos kad vidim vlc ona tek svatim da ste sila: dodjemi da ugasim Moja&Tvoja IPTV:)

Sta ste navalili na covjeka i gradinu. Neka malo odmori kao i vecina portala sa ExYu prostora. Ako u danasnjici nemate sta gledati onda bavite se heklanjem. Gradina pa gradina..malo se nasaliti a ne sad udri i dan i noc po jednom serveru sa 1000 mjesta. Nije u redu ali radite sta hocete i zelite. Prelazi sve ovu u neku dosadu kao kad dobijes picajzle pa se ceskas non stop... :anco:
kad si zavsio za advokata....dok si heklao....

A jeste napredovali da gledate na Sahbaza :) a jos kad vidim vlc ona tek svatim da ste sila: dodjemi da ugasim Moja&Tvoja IPTV:)
ajde vise .....ja mislio ti neki covek pa te dzabe napadaju...a ti lazov na kvadrat

kad si zavsio za advokata....dok si heklao....

ajde vise .....ja mislio ti neki covek pa te dzabe napadaju...a ti lazov na kvadrat
I to treba znati... Lako je kliknuti misem i praviti se da si svu pamet ovog svijeta pokupio.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom