Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Gargamel cuti manji si od makova zrna ;) zavisis od drugi... Ako budes fin i dobar mozda se predomislim da ti dam liniju da gledas kao covjek a ne te oci izbuljiti u pc ;) nedaj boze mozes ocoraviti :)

Druskane, toliko "zavisim od drugih" da ni tvoju listu koju si mi sam dao, ne gledam uopste, gledam ponekad tvoju listu ali na STB sto ti u svako doba mogu dokazati. Uzgred tu listu sto si mi dao daj slobodno nekima sto ti traze. :)

Tvoj forum ko da je koronom(corona) zarazen.A uskoro biće i obrisan sa neta . Nema zive duš zato dolaziš na kajganu .Jadan li si ti i tvoj forum matori :drk: ;););)
Ma nama je bitno da se ti krastavac dodes pomolit gore svaki dan, samo nemoj previse slinit gore hahhaah ii zatvori vrata za sobom uvijek.Sta se tice kajgane ja sam clan od 2016 a pogledaj svoj lazni nick bijedan si uzas

Pa i nije bas da se mora na pc gledat :)
PS
Moram biti iskren,nije ti los server.Ni da stucne kad sam gledao ligu sampiona i E-ligu(y)
Server mu je odličan, selekcija kanala po kategorijama odlična , videoteka među boljim .. a to se na kraju krajeva i vidi zahtjevima za njegove liste ;)
Автоматски споено мислење:

Ste je zamijenio ? Port? Probao jednu visekonekcijsku al nece vidim..nisam dalje istrazivao.

Server mu je odličan, selekcija kanala po kategorijama odlična , videoteka među boljim .. a to se na kraju krajeva i vidi zahtjevima za njegove liste ;)
Автоматски споено мислење:

Ste je zamijenio ? Port? Probao jednu visekonekcijsku al nece vidim..nisam dalje istrazivao.
пак е активен без никакви промени

nbxjlMy.jpg

SeVhOuP.jpg

Rece lik oslepicu za PC :D

nbxjlMy.jpg

SeVhOuP.jpg

Rece lik oslepicu za PC :D
зошто се комплексираш толку,,,,оставиги нека си мислат што сакаат

еве јас пак не ти верувам))))
сликај го телевиозрот со натпис гаргамел))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom