- Член од
- 29 февруари 2016
- Мислења
- 176
- Поени од реакции
- 307
Posalji i kod meneАвтоматски споено мислење:
kome treba.....IPTV_Panel_Scanner_v.3....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Posalji i kod meneАвтоматски споено мислење:
pošaljiАвтоматски споено мислење:
Ja sam mislio na jacinu servera,a izbor kanala je druga stvar.Ima mnogo boljih od njega.Da ima vise FHD programa bio bi dobar, ovako suvi prosek.
Ima boljih..
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
da..a koji je server......gradina nije....![]()
![]()
Rece lik oslepicu za PC![]()
Gradina.da..a koji je server......gradina nije....
gde pise...Gradina.
ovo je sigurno gradina...a to moze biti bilo koji servergde pise...
poslato
Pa sto sam sebi pucas u nogugde pise...
Автоматски споено мислење:
ovo je sigurno gradina...a to moze biti bilo koji server
poslato

pa zaboravio da mac obrisem...ako na to mislisPa sto sam sebi pucas u nogu
Kasno.... Marko vidio simkela pocrvenio

a jos kad vidim vlc ona tek svatim da ste sila: dodjemi da ugasim Moja&Tvoja IPTV
kad si zavsio za advokata....dok si heklao....Sta ste navalili na covjeka i gradinu. Neka malo odmori kao i vecina portala sa ExYu prostora. Ako u danasnjici nemate sta gledati onda bavite se heklanjem. Gradina pa gradina..malo se nasaliti a ne sad udri i dan i noc po jednom serveru sa 1000 mjesta. Nije u redu ali radite sta hocete i zelite. Prelazi sve ovu u neku dosadu kao kad dobijes picajzle pa se ceskas non stop...![]()
ajde vise .....ja mislio ti neki covek pa te dzabe napadaju...a ti lazov na kvadratA jeste napredovali da gledate na Sahbazaa jos kad vidim vlc ona tek svatim da ste sila: dodjemi da ugasim Moja&Tvoja IPTV
![]()
I to treba znati... Lako je kliknuti misem i praviti se da si svu pamet ovog svijeta pokupio.kad si zavsio za advokata....dok si heklao....
ajde vise .....ja mislio ti neki covek pa te dzabe napadaju...a ti lazov na kvadrat
a ti to o sebi..u pravu si...I to treba znati... Lako je kliknuti misem i praviti se da si svu pamet ovog svijeta pokupio.