Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Paa zavisi od serioznasta na vrskata i zavisi so kogo me izvarala ... Ne prostuvam ni pod razno ako go toa go storila so crnec , arap ili pak Aerodromec.
Што ти се викаат комплекси значи :)

Али добро, лајк за тоа што Аеродромец со голема буква си го напишал, а твојот ник е со мала...сепак, да се знае кој е кој :) . . .

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Глупост е да се направи неверство , а пак за да простиш треба да си дефинитивно најглуп на светов.

П.с. Прво би ја ошишал кељава на спиење , па после би ја откачил.

Sweetheart<3

Unstopable..
Член од
7 јануари 2010
Мислења
39
Поени од реакции
1
Тој/таа што те сака нема да направи неверство,ама јас...опростив едншка..ако ми се случи втор пат??Нема Шахнси колку и да го сакам..

I

InF3cTeD

Гостин
Тој/таа што те сака нема да направи неверство,ама јас...опростив едншка..ако ми се случи втор пат??Нема Шахнси колку и да го сакам..
Епа девојко ако ти имаш самодоверба и ако имап свое јас нема да дозволиш да ти се случи тоа по втор пат....

Sweetheart<3

Unstopable..
Член од
7 јануари 2010
Мислења
39
Поени од реакции
1
.............................

Епа девојко ако ти имаш самодоверба и ако имап свое јас нема да дозволиш да ти се случи тоа по втор пат....
наравно дека нема да дозволам,знам дека ме сака тоа беше кога се налуивме малце иначе знам дека нем да се повтори ако се повтори,се знае кај ке оди,не трпам многу

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ќе и простам ако даде да ја тепам колку што траеше неверството.
Мора да се воспостави баланс во врската после тоа дело бидејќи позитивната аурора нема да дојде на виделина, светлината ќе биде прекриена со железна завеса, љубовта може да згасне, универзумот се шири константно и то.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ќе и простам ако даде да ја тепам колку што траеше неверството.
Мора да се воспостави баланс во врската после тоа дело бидејќи позитивната аурора нема да дојде на виделина, светлината ќе биде прекриена со железна завеса, љубовта може да згасне, универзумот се шири константно и то.
Боље идеја.
Земија у кола, ама не и кажувај дека знаеш. Застани на паркинг сред автопат или на отоврен пат, почни да ја мазиш и солбекуваш. И кога ќе е гола набркај ја надвор :D xD

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ќе и простам... ама патем и ќе ја помножам со 0. Таква личност не ми треба во мојот живот повеќе.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
чоечки е да се греши а рисјански е да се простуа али ако вара нека ме вара пред мои очи и ја да глеам и да снимам со камера!

S

Street King

Гостин
Не какво простување ма нема да ја погледнам веќе....:nenene:

vikush^^

Токсик Бич
Член од
11 март 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
Никогаш не би простила неверство!ни у врска ни у брак...безразлика на околностите..ако еднаш те изварал ке има пак! позз :) :smir:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
55
Поени од реакции
19
Јас не би простила неверство, за мене неверството е многу ниско и подло. Врската после неверство, без разлика од која страна е, тешко опстанува. Секогаш ќе постои некој сомнеж, па затоа најдобро е да се прекини.

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Би простила неверство,ако знам дека е грешка и дека е онака без врска...
Всушност кога подобро ќе размислам,знам дека би простила неверство,дури и ако не така.под услов да сум мноооооогу заљубена,а кога сум многу заљубена не правам избори-изборите ме прават мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom