CafeDelMar
Luminance
- Член од
- 29 октомври 2007
- Мислења
- 6.505
- Поени од реакции
- 14.691
Не е точно! Демантираше Филипче, има околу 200 респиратори и уште 50 се порачани.1700 службени коли а 8 респиратори само у државава. Све господа у пм
Не е точно! Демантираше Филипче, има околу 200 респиратори и уште 50 се порачани.1700 службени коли а 8 респиратори само у државава. Све господа у пм
Па и они и Шведска спаѓаат тука, само први на тапет ми дојдоа ВБ па затоа ги спомнав нив. Крајно нечовечки и профитерски ставови од страна на луѓе кои се лидери на стотици милиони граѓани.Меркел го дели истиот став со Џонсон.
8 се само на инфективно, вмровска дезинформација беше ова. Не дека здравството ни е сјајно ама има повеќе респиратори, само на неврологија имам видено повеќе...1700 службени коли а 8 респиратори само у државава. Све господа у пм
120 од кои 90тина се во Скопје, баш сега спомна.Не е точно! Демантираше Филипче, има околу 200 респиратори и уште 50 се порачани.
Дарвин ќе среди работа, не се секирајте, сите хипстери и шизици ќе плачат како мали деца.Во Берлин 42 души што биле у филм нИшО нЕ мИ е БрАт и одлучиле дека сега е најдобар момент за дискотека...како што претпоставувавте - позитивно тестирани.
+70 од приватните болници120 од кои 90тина се во Скопје, баш сега спомна.
Да, ама ги рачуна и тие од приватните клиники120 од кои 90тина се во Скопје, баш сега спомна.
Буквално сега министерот кажа дека се 120 машини вкупно во цела држава.1700 службени коли а 8 респиратори само у државава. Све господа у пм
каде бре ти е тоа официјално?Значи сеуште се 12 официјално, не знам од каде 18 излегоа. Не дека не може некој од денес да се појави.
Така вели елитата.Ова што го прави Британија за мене е крајно нечовечки и себично. Испаѓа работава ќе пуштиме да испоумре постарото и хронично болното население и ќе чекаме имунитет да добие народот. Ова за мене е врв на дебилизмот и крајно нечовечки према цел свет.
dojdi ajde, kaj mene ke sedisШто се случува таму? Карантин, тоа е тоа, без преувеличување.
што е страшно?Reddit - Dive into anything
www.reddit.com
Страшно