Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш и линк во постотАјде малце позитивни вести, знам дека е на Шпански ама преведете на твитер транслејт, ме мрзи да пишам голем текст.
Да е за два три месеца треба да се слави, тие година денс предвидуваат за вакцина.Имаш и линк во постот
Све добро и накрај за 2-3 месеца
„Кога би знаеле дали оваа дрога е ефикасна против новиот коронавирус? Може да биде прашање од два или три месеци “, додава Енџуанс.
Последната изјава на Филипче беше дека уште не е ни приклучена на апарати..Некоја шпекулација има дека жената што беше на респиратор починала.
Дека работиш со пари да не е?Движење од/до трезор?(прашини и слично, машините за броење дали/колку се чистат редовно итн.)Ај две лаички прашања, можда се глупи али морам:
1. Дали може да се прележи корона без притоа да бидеш свесен за истата? Тука пред се мислам на тоа да не те опфатат сите симтоми, пример само да киваш цело време.
2. Како човек што не патувал периодов нигде и што официјално немал контакт со некој од критичните подрачја може да знае дали е болен од корона? Или треба да се дојде до крајна фаза? Јасно ми е дека немаме премногу ресурси за да испитаме многу луѓе, ама чисто ме занима.
Конкретно за себе зборам, работам во банка, имам контакт со илјадници банкноти и клиенти секојдневно, а сеа за сеа само кивам чат пат. Али да напоменам, ова со кивавицава ми трае бар 2 месеци сигурно, а до неодамна имав и големо чешање на очите, секако на алергиска база. 99 посто кивањето ми е на алергиска база зашо немам ни температура, нит ме боли грло, нит нешто трето, ама онака чисто ме занима за горенаведените две прашања.
Од каде е веста, никаде нема по порталите за оваНекоја шпекулација има дека жената што беше на респиратор починала.