Коронавирус (COVID-19)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.513
Поени од реакции
37.352
Има ли некој од Струмица, да е запознаен што е работата со фактот дека пред неколку саати пред Инфективна во Струмица имало луѓе со скафандери и напуштање на пресоналот од инфективна? Некој со повеќе информации од таму?
...тоа е тој протокол за земање на биолошки инфективен материјал (контаминиран) за тестирање на коронавирус Ковид19, додека не се докаже дали е позитивен тестот пациентот останува во карантин во посебна просторија одредена за карантин за корона вирус што е одредена во секоја болница во МКД!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.153
Поени од реакции
30.272

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Не, шо со туристите?
Имавме туристи не знам само од каде, не ги кажаа. Од Балканов беа најверојатно. За 8-ми март. Даваа изјави као не ми е страв од вирусот и пакќе ја посетам Македонија.
Глупоќа левел 112.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.513
Поени од реакции
37.352
... многу несериозност низ цела ЕУ граници отворени, луѓе циркулираат само со препораки што не е доволно со веќе објавена „пандемија“ од СЗО јас мислам кај да е мора војската да се извади на терен...

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Имавме туристи не знам само од каде, не ги кажаа. Од Балканов беа најверојатно. За 8-ми март. Даваа изјави као не ми е страв од вирусот и пакќе ја посетам Македонија.
Глупоќа левел 112.
Нема страв се додека не заигра мечката во неговиот двор. Тоа е цел свет проблем, коа ќе видиш карантини, извезумени луѓе, скафандери тогаш ќе не фати страв. Сега читаш од безбедно и помала е паниката. Ина луѓе па и што воопшто не читаат. Ќе му спомне некој познаник абе слушна море за коронана. ЕЕ ја што не сум поминал па за корона, со заби ќе ја изгризам море.
Автоматски споено мислење:

... многу несериозност низ цела ЕУ граници отворени, луѓе циркулираат само со препораки што не е доволно со веќе објавена „пандемија“ од СЗО јас мислам кај да е мора војската да се извади на терен...
Само што ние немаме војска. Нато од вируси не штити ...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Во Лондонските маркети снема "гз папир"...
FB_IMG_1583955492262.jpg

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
samo vo nasiot grad na pazaren den idar po 200 grsi plus sekojdnevno o kazinata po 200 dnevno

Член од
12 март 2009
Мислења
20.180
Поени од реакции
16.312
А на партииве да им зачат сега кривични конвенции шо прат? Во ваква ситуација го заболе на народов кој ќе бил на листа каде.
сите партиски функционери во Карантин 30 дена, ако нема место у Шутка на Змиски остров

Нема страв се додека не заигра мечката во неговиот двор. Тоа е цел свет проблем, коа ќе видиш карантини, извезумени луѓе, скафандери тогаш ќе не фати страв. Сега читаш од безбедно и помала е паниката. Ина луѓе па и што воопшто не читаат. Ќе му спомне некој познаник абе слушна море за коронана. ЕЕ ја што не сум поминал па за корона, со заби ќе ја изгризам море.

Само што ние немаме војска. Нато од вируси не штити ...
Им заигра на србите и те како...

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
сите партиски функционери во Карантин 30 дена, ако нема место у Шутка на Змиски остров

Им заигра на србите и те како...
Шупаци, село гори баба се чешла.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
a brano begalci sto ide ??? kolku se koronasi
BEV UCESTVUVAV VOJSKA TIGTI EBR NE MOZE DA SE SPRAVI SAMO DELIMICNA MOBILIZACIJA I NA SEKOJ STO METRI VO ROV SO PATROLIRANJEE JOK

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.809
Поени од реакции
17.362
вучиќ ги молел луѓето да кажат точно каде биле бидејќи некој од Кикинда заболен од вирус подоцна признал дека бил во Милано. Ете колку се грижиме едни за другите...

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Italy
Confirmed: 12,462
Deaths: 827
Recovered: 724
Active: 10,911

Уште малце и една четвртина од починатите во светот ќе се од Италија - страшно.

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.064
вучиќ ги молел луѓето да кажат точно каде биле бидејќи некој од Кикинда заболен од вирус подоцна признал дека бил во Милано. Ете колку се грижиме едни за другите...
Зошто да ги моли? Во пасош им пишува, на граница се евидентирани ...

Kajgana Shop

На врв Bottom