Prasanje do poiskusnite i korisnicite na Midea i Haier, se mislam izmegu ovie tri modeli i mi treba pomos za da se odlucam koja e najdobra za parite, odnosno sto kompresor koristat midea i haier, gledam haier koristi Mitsubishi a midea neznam da ne e vivax a ako e vo start odpaga...
i pogotovo za 18ki btu nekako lesni nadvoreshnite na trite modeli pod 40kg.
Isto product fiche nemozam da najdam posto me interesira kolku back up baraat za na -10 da grejat i kolku davaat odnosno koj pdesign se posto od toa sto go najdov skoro sekoj manuel razlicni informacii ima.....Pogotovo za Haier Breeze kako model za balkanot da e voopsto go nema vo katalozi na evropski drzavi...
Midea MSAFCU-18HRFN1-QRD0GW / MOB32-18HFN1-QRD0GW(S1)
Haier Tundra PLUS 1U50MEEFRA / AS50TDDHRA-CL
Haier BREEZE AS50S2SF2FA-CL / 1U50S2SJ2FA WiFi
Cenata mi e bitna da e 18ka ama da ne nadminuva 40 42000den i kako referenca kolku se polosi ili podobri od gree fairy lclh.
blagodaram
i pogotovo za 18ki btu nekako lesni nadvoreshnite na trite modeli pod 40kg. Isto product fiche nemozam da najdam posto me interesira kolku back up baraat za na -10 da grejat i kolku davaat odnosno koj pdesign se posto od toa sto go najdov skoro sekoj manuel razlicni informacii ima.....Pogotovo za Haier Breeze kako model za balkanot da e voopsto go nema vo katalozi na evropski drzavi...
Midea MSAFCU-18HRFN1-QRD0GW / MOB32-18HFN1-QRD0GW(S1)
Haier Tundra PLUS 1U50MEEFRA / AS50TDDHRA-CL
Haier BREEZE AS50S2SF2FA-CL / 1U50S2SJ2FA WiFi
Cenata mi e bitna da e 18ka ama da ne nadminuva 40 42000den i kako referenca kolku se polosi ili podobri od gree fairy lclh.
blagodaram
haha se shalam
vnimavajte