Коронавирус (COVID-19)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.294
2 пати неделно држи амбуланта, што значи кој знае колку пациенти прегледала.
Тоа сега прв пат го читам. Шо направила бе оваа за 5 дена?
Со откази се заканувала,у клиника со пациенти, на свадба, Рагуза??
Бурен живот.

Ако ништо друго, стапила во контакт со други вработени, кои подоцна стапиле во контакт со пациенти, а потоа дел во јавен превоз, по маркети, по блиски и слично. Знам како беа раскашлани скоро сите (што се вика) од обична настинка или поблаг грип, така што воопшто не треба заебанции периодов.
Ја делувам дека се заебавам?

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.008
Поени од реакции
5.874
Не знам што да ти кажам, не ти посакувам да ти дојде на твоја глава, после викај ги Васко Ефтов и Слаџана Велков да те лечат.
Твое е во што ќе веруваш а во што не и си имаш лично право за тоа.Ниеден вирус од ваков тип не ти може ништо доколку имаш силен имунитет и редовно секој ден конзумираш по 5,6 парчиња лук.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
А најсмешно е што во моментов како што гледам по сториња СДСМ држат некаде предизборен состанок или како и да се вика, сите на број :pos: жими сѐ од мозок сме оперирани тука, чудо е како сме дотерале и до тука.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Твое е во што ќе веруваш а во што не и си имаш лично право за тоа.Ниеден вирус од ваков тип не ти може ништо доколку имаш силен имунитет и редовно секој ден конзумираш по 5,6 парчиња лук.
Тешко на тие околу тебе ако конзумираш по 5-6 парчиња лук , :D

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.441
Поени од реакции
3.527
Само затоа што и пркоси на фармацевтската мафија во Македонија контролирана од влашкото лоби?Благодарение на телевизии како ШИТ ТЕЛ и Анал 5 таквите како неа немаат пристап бидејки големи пари се во игра.Само за твоја информација нејзините 5 минути допрва доаѓаат.
Не, туку зашто е идиотка и нема три чисти од тоа што го збори. Нејзините 5 минути доаѓаат кај неписмени луѓе што сакаат да се прават паметни. Истата има добиено многу повеќе медиумски простор од тоа што треба да има. Шири дезинформации и заради тоа страдаат луѓе.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.916
Поени од реакции
23.325
Прво, воопшто не ми се допаѓа начинот на кој се изразуваш и комуницираш со мене. Те замолувам фино лепо, да се воздржиш од цитирање на моите постови ако немаш ништо паметно да кажеш. Ако не можеш, сакам да ти кажам дека сум многу тврдоглава и можам да те игнорирам до бескрајност.

Друго, сакам да ти кажам дека се изразив многу убаво, јасно, концизно и граматички точно. Ко разуме, схватиче.
Ama cupce ti napisa deka doticnata direktorka ja imala najhumanata profesija i ti prosto si ostanala zaprepastena. Ne doktorka, direktorka.
I mozis da me ignoriras do beskraj no toa ne go menuva faktot deka si tresnala zelena.
P. S Ti si bila tvrdoglava? Taka ostanav koga procitav. Prosto se zaprepastiv :eek:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.190
Поени од реакции
10.159
А најсмешно е што во моментов како што гледам по сториња СДСМ држат некаде предизборен состанок или како и да се вика, сите на број :pos: жими сѐ од мозок сме оперирани тука, чудо е како сме дотерале и до тука.
Mozebi ime ke I smenat na korona virusot:pos:

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Italy's death toll from the coronavirus disease (COVID-19) grew by 96 to 463 over the past 24 hours, with the total number of infected people exceeding 9100, Angelo Borrelli, the head of the national Civil Protection Agency, said on Monday.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.783
Пцовкине од видеово и ги посветувам на дебилната. Да и ебам газ стопанкин.
Нешто ми оди дека нема да излезе на добро работава...
Едно 150 години затвор да и дадат, пичка и материна.

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
Ја делувам дека се заебавам?
Не беше наменето тоа конкретно за тебе, туку општо во муабетот колку брзо може да се прошири вирусот заради вакво себично однесување на идиоти.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.008
Поени од реакции
5.874
Не, туку зашто е идиотка и нема три чисти од тоа што го збори. Нејзините 5 минути доаѓаат кај неписмени луѓе што сакаат да се прават паметни. Истата има добиено многу повеќе медиумски простор од тоа што треба да има. Шири дезинформации и заради тоа страдаат луѓе.
Дај посочи класичен пример кои дезинформации ги ширела според кои ја нарекуваш шарлатан?

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Член од
12 март 2009
Мислења
20.194
Поени од реакции
16.334
Ама покасно е подобро...
остај, западноевропејците го поместија пензионирањето до 70 години; сега ако Короната им ги десеткува работниците, ќе бараат мигранти директ од ЕРДО...

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.008
Поени од реакции
5.874
Тешко на тие околу тебе ако конзумираш по 5-6 парчиња лук , :D
А ти се храниш со храна од која тие околу тебе нема да бегаат па макар колку и да била штетна за твојот организам?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
Не знам што да ти кажам, не ти посакувам да ти дојде на твоја глава, после викај ги Васко Ефтов и Слаџана Велков да те лечат.
Остај ги бе, па треба нешто природната селекција да работи, нека ги слушаат советите на Слаѓана Велков.

Kajgana Shop

На врв Bottom