абе друже постот е САРКАЗАМ, прочитај ги пред 1-2 месеци постовите како гуштерите на берза на крилјата на почетниот раст и почетничка среќа на берзата прогнозираа голем раст.По глупо мислење немам прочитано, без детално објаснување на кој индикатори го темелиш овој став, сметам дека сакаш да навлечиш некој за да си докупиш па подоцна да ја величиш како си излегол најпаметен овде...
Автоматски споено мислење:
Да, иако мала сепак загуба.Сите ставови, мислења, анализи и проекции за раст се темелат на паушална желба кому колку му требаат пари
Знам едни луѓе што калкулирано земаа кредит и купија Уанкоин за точно 30.000 евра планирајќи си дека ќе порасне до рамно милион евра пошо сметаа дека точно толку им треба за лагодно да си го истераат животот.
П.С. Зошо бе нема П/е за ова Рено?? Не е ваљда да почнале да работат со загуба?
Прегледај го приврзокот 237038
Автоматски споено мислење:
Да, цел свет е против твојот влез во АЛК на 13.500 и КМБ на 7500....чиста намештаљка.nekako se mi izgleda kako nekoja dobra geo namestaljka. Site mediumi Koronava ja updejtuvaat na 5 minuti, se see nekoj strav, nekoi crni scenarija. Virusi, bolesti imalo i ke ima, zivotot tece ponatamu. Ke se vidi vistinskata pricina za nekoj mesec koga se ova ke zavrsi. Do togas samo ke prognozirame. Sepak nie sme po-sitna boranija i od sitnata.
Личиш како оние забегани кладионичари кои мислат дека 2 тима од Серија А или Англија наместиле утакмица само за да он не фати пари на ливчето, цели 100 евра.
Последно уредено: