Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Matuidi :facepalm: Се чудам што бара уште во Јуве, па дури и во прв состав.
Еден од најлошите фудбалери што сум ги гледал во Јуве во последно време. Кога и да го видам дека е прв тим, ми се одмилува се.

Еден од најлошите фудбалери што сум ги гледал во Јуве во последно време. Кога и да го видам дека е прв тим, ми се одмилува се.
Остај лошо рековме, ај намести гол човекот :icon_lol:

Браво за играва поготоо второ полувреме. Ова го бараше Сари.. брз проток и уживање у играта.

Копи пејст до крај на сезонава ако има уште фудбал..

Конечно и јас да уживам во утакмица на Јувентус. (y)
Полека, полека испливува на виделина то шо тука го пишев одамна, гледам и интерашите сфаќаат за Конте, колку и да е мотиватор, на тактички план е ограничен ко тараса, и не гледам како Интер ќе освој некоја титула со него ни на кратки ни на долги патеки.

Факт е дека фудбалов не е само сила, иако сезонава играме многу климаво, утакмицава беше мелем за очи, многу брз проток на топката имаше, цело време на прва играа и Бентанкур е дефинитивно во подобра форма од Пјанич. нешто налик Маркизио е, каква само топка му даде на Дибала при вториот гол. Сите знаеме дека Сари игра ваков фудбал ама факт е дека неможе да се справи со Роналдо и компанија, за жал нема авторитет и мислам дека на лето сигурно ќе си оди.

Презаслужена победа. Мило ми е што ги згазивме кинезите во играта и во резултатот. Повеќе ќејф ќе им беше и на навивачите да беа присутни на стадионот. Одлична игра денес, допадлива за око, ме ареса што и после 2-0 игравме пас игра. Посебно ми се допадна Квадрадо искина по десната страна, Дибала за него не треба збор, се на се сите изиграа добро освен Матуиди и Де Шиљо само што влезе имаше еден кикс..

Тимот без Пјанич игра Сарибол и подобри барем кога тој не седи пред одбраната
Бентанкур е ИГРАЧИШТЕ !! Страшно потсеќа на Маркизио и МОРА да игра пред одбраната.

Тимот навистина го подржува Сари, очигледно и почнаа да слушат шо збора.

Последно уредено:
Што ти значи одмор. Сандро и Куадрадо искинаа напред назад цело време, преуморни беа у задњо време шо се осети највеќе против Лион.

89257446_2813708695375422_463857700623613952_o.jpg

Огромна штета ќе биде (ако не се прекине сезонава) некоја повреда да закачи Алекс Сандро. Играчиште е бразилецот, штета многу е потценет, дури и од навивачите. Кога излезе од игра и кога влезе оној инвалидот Де Шиљо, се виде колку е важен за протокот на топката и за почетокот на акциите.

Генерално сум задоволен од сите, дури и од Игуаин, кој иако е во катастрофа форма во однос на голови, сепак многу работи на теренот. Жално е што си дозволуваме такви утакмици како против Лион, блекаути без никаква основа.

Овие Лион од кој стигнаа изгубија, Јуве најдоа да го победат. Не смеат да се вратат од Торино без најмалце три комада во мрежата и без да шутнат на гол, се да им ебам!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom