- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
malopre sam na jednom stranom forumu, pronasao 5 visekonekcijskih lista, (2 imaju nase kanale) bas me interesuje dokle ce trajati 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tu si u pravo ja bih vise cijenio da sad neko postavi bitku sa 1 konekcijom a da nije vezan user za mac,sve oko maca sad,ajmo 1 konekcija nova, dunav,gradina,dva brata a da nije mac.Lako je nac mac aj ovo drugo.
Pa evo gledam na mobitelu, a pitam se da li može kako da radi imam resiver amiko wifi mira hd, ima stalker iptv ali stavim adresu i samo prikuplja informacije i ništa od kanala nema.na čemu bi gledao, imaš li neki ANDROID UREDJAJ, smart tv, aND. BOX, IMAŠ LI "JAČI" pC, JESI LI U WINDOVSU NAMESTIO STALKER PLAYER šAHBAZ 3.0, NA .M3U LISTE ZA SADA ZABORAVI, NAPIŠI TU I DOBIT ĆEŠ ADEKVATNE LISTE I INSTRUKCIJE ZA GLEDANJE, OD BILO KOGA.I zvinjenje oetao mi caps, a mrzilo me popravljti
Ja je dobio prije 4 mjeseca i ovdje pohvalio...Posto vidim da se danas raspravljalo opet o playerima mislim da bi SF VIP trebao izbaciti nesto premijerno i originalno posto se osporava da je veliko pitanje da li bi SF vip player ugledao svjetlo dana da nije objavljen Sahbaz. Ta konstatacija je svakako opravdana i niko je ne moze osporiti.
Pa evo predlazem posto znam da imaju skripte za token neka ih objave javno ili podijele privatno u inboxe ljudima pa nek budu prvi u tome.![]()
Koja ti treba da nije vezana mac.. I da je jednA konelcija?Sad je lakse nac listu sa vise konekcija nego obicnu sa 1 konekcijom a da nije mac.A legalna iptv je najbolja ,dobra cuga i dobre pice ovo gubljenje vremena.Nekoliko milijona ljudi a ovdje nekolicina cijele dane visi i cita ko sta napise pa se zapitajmo dal je to bolest ili starost pa se nemoze kod zene pa se trazi utjeha u kompu hhahahah
Samo nastavi da cackas mecku:=) trebali kome Sahbaz
posalji jednu......malopre sam na jednom stranom forumu, pronasao 5 visekonekcijskih lista, (2 imaju nase kanale) bas me interesuje dokle ce trajati![]()
ma sahbaz je ko mačija guza:=) trebali kome Sahbaz
posalji....:=) trebali kome Sahbaz
ma to nista neradi,bezveze skidati