Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sad je lakse nac listu sa vise konekcija nego obicnu sa 1 konekcijom a da nije mac.A legalna iptv je najbolja ,dobra cuga i dobre pice ovo gubljenje vremena.Nekoliko milijona ljudi a ovdje nekolicina cijele dane visi i cita ko sta napise pa se zapitajmo dal je to bolest ili starost pa se nemoze kod zene pa se trazi utjeha u kompu hhahahah
bas tako..bas....

malopre sam na jednom stranom forumu, pronasao 5 visekonekcijskih lista, (2 imaju nase kanale) bas me interesuje dokle ce trajati ;)

Tu si u pravo ja bih vise cijenio da sad neko postavi bitku sa 1 konekcijom a da nije vezan user za mac,sve oko maca sad,ajmo 1 konekcija nova, dunav,gradina,dva brata a da nije mac.Lako je nac mac aj ovo drugo.

i ovo drugo nije tesko, recimo tu je odlican shabazov skener ... a sta se plejera tice, sf je daleko ispred shabaza ...

na čemu bi gledao, imaš li neki ANDROID UREDJAJ, smart tv, aND. BOX, IMAŠ LI "JAČI" pC, JESI LI U WINDOVSU NAMESTIO STALKER PLAYER šAHBAZ 3.0, NA .M3U LISTE ZA SADA ZABORAVI, NAPIŠI TU I DOBIT ĆEŠ ADEKVATNE LISTE I INSTRUKCIJE ZA GLEDANJE, OD BILO KOGA.I zvinjenje oetao mi caps, a mrzilo me popravljti
Pa evo gledam na mobitelu, a pitam se da li može kako da radi imam resiver amiko wifi mira hd, ima stalker iptv ali stavim adresu i samo prikuplja informacije i ništa od kanala nema.

Posto vidim da se danas raspravljalo opet o playerima mislim da bi SF VIP trebao izbaciti nesto premijerno i originalno posto se osporava da je veliko pitanje da li bi SF vip player ugledao svjetlo dana da nije objavljen Sahbaz. Ta konstatacija je svakako opravdana i niko je ne moze osporiti.
Pa evo predlazem posto znam da imaju skripte za token neka ih objave javno ili podijele privatno u inboxe ljudima pa nek budu prvi u tome. :)

To se nece docekati dok neko drugi, citaj Sahbaz ne objavi nesto slicno pa ce onda oni po obicaju "za sve ljude" izbace isto to i da "rade na tome da bude jos bolje". Malo ce da "šminkaju" a naivcine ce da nasednu na price kako "nisu hteli nista da izbacuju pre testiranja". Doduše, meni licno i ne treba, ne koristim ni taj plejer al eto kad pricamo vec..

I naravno pobogu da ni plejer ne bi izbacili da nije onaj izbacio, i sami su rekli da su ga imali "ali testirali"...

Послато са SM-G900F помоћу Тапатока

Posto vidim da se danas raspravljalo opet o playerima mislim da bi SF VIP trebao izbaciti nesto premijerno i originalno posto se osporava da je veliko pitanje da li bi SF vip player ugledao svjetlo dana da nije objavljen Sahbaz. Ta konstatacija je svakako opravdana i niko je ne moze osporiti.
Pa evo predlazem posto znam da imaju skripte za token neka ih objave javno ili podijele privatno u inboxe ljudima pa nek budu prvi u tome. :)
Ja je dobio prije 4 mjeseca i ovdje pohvalio...
Автоматски споено мислење:

Sad je lakse nac listu sa vise konekcija nego obicnu sa 1 konekcijom a da nije mac.A legalna iptv je najbolja ,dobra cuga i dobre pice ovo gubljenje vremena.Nekoliko milijona ljudi a ovdje nekolicina cijele dane visi i cita ko sta napise pa se zapitajmo dal je to bolest ili starost pa se nemoze kod zene pa se trazi utjeha u kompu hhahahah
Koja ti treba da nije vezana mac.. I da je jednA konelcija?

dijelim ex yu liste sa vise konekcija
Автоматски споено мислење:

dijelim scenere i komande koje vade sve usere

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom