Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daj i meni jedan king-box ako imas
I sta si sa time hteo da kazes?Kakve to veze ima sa mogucnostima koje player ima i o kojima pricamo?I otkud znas dali sam ja imao taj player ili nisam?Oces odgovor nikad ti nebi ugledao taj player sa sf da nisu turci javno objavili svoj prvi,kad je javno izaslo aj da i oni postave.Ja realno pisem sta je istina.Ja cijenim prvi.
Ja samo kazem da nije turski objavljen prvi nikad nebi izasao ovaj drugi van,zato cijenite ono sta ste prvo vidjeli ovo poslije to je predstava za javnost zakasnjela al ok cijenim rad tog momka za pohvaluI sta si sa time hteo da kazes?Kakve to veze ima sa mogucnostima koje player ima i o kojima pricamo?I otkud znas dali sam ja imao taj player ili nisam?
Nisam mislio na vise konekcija nego sa 1 a da nije macja bi ti sad postavio al steta da se upropaste takve liste
ja to gledam na smartiptv app
Musa to najbolje zna
Odlicno ,pohvalno salji jednu ako ima viska,to cijenim a ne maceveevo je narodna a nije vezana sa macomПрегледај го приврзокот 236848
taj Sf player nema za android ili......?
ott navigator isto otvara liste preko mac adreseNego, koje su nam alternative na androidu za stbemu? Znam još za stalker iptv player. Još neki?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sad je lakse nac listu sa vise konekcija nego obicnu sa 1 konekcijom a da nije mac.A legalna iptv je najbolja ,dobra cuga i dobre pice ovo gubljenje vremena.Nekoliko milijona ljudi a ovdje nekolicina cijele dane visi i cita ko sta napise pa se zapitajmo dal je to bolest ili starost pa se nemoze kod zene pa se trazi utjeha u kompu hhahahahjel bolja objavljena lista sa vise konekcija, ili ne objavljena sa 1 konekcijom![]()