- Член од
- 25 февруари 2020
- Мислења
- 196
- Поени од реакции
- 174
A MOZE USTE RANO E ...Ефикасноста на „оружјево“ некако тапа
Прегледај го приврзокот 236750
A MOZE USTE RANO E ...Ефикасноста на „оружјево“ некако тапа
Прегледај го приврзокот 236750
Во право си, времето ќе покаже.A MOZE USTE RANO E ...
да не мислат тастатури во интернет кафинја и слично...Tastaturata sam si ja odrzuvas, sam si brises so vlazni maramcinja za dezinfekcija..a prodavacive rabotat istovremeno i so pari i so peciva.
Се сеќаваш кога ме цитираше дека нема паника и дека се е нормално? Тогаш си реков ваљда не е толку сериозно колку што го прикажуваат медиумите овде, ама што да мислиме сега по ова...економскиот мотор на Италија целосно затворен во изолација, ситуацијава мора да е страшно сериозна да се одлучат за ваков чекор во регион со 10 милиони луѓе...се надевам нема да почне паника и во остатокот на Европа сега. Ти ебам годината и Кинези и се по список, катастрофа може да биде ова со огромни последици, у курац со супите со лилјаци што ги јадат гнасиве, секои 10 години нови пандемии од таму. Бапни им една нуклеарка и ај у пм.Официјално не затворија во Ломбардија
Нема влагање излагање
Па некако нормално си се одвиваше животот. Сега се испозатворија и стана така малку јеизвко. Ама храна маски гел си имаСе сеќаваш кога ме цитираше дека нема паника и дека се е нормално? Тогаш си реков ваљда не е толку сериозно колку што го прикажуваат медиумите овде, ама што да мислиме сега по ова...економскиот мотор на Италија целосно затворен во изолација, ситуацијава мора да е страшно сериозна да се одлучат за ваков чекор во регион со 10 милиони луѓе...се надевам нема да почне паника и во остатокот на Европа сега. Ти ебам годината и Кинези и се по список, катастрофа може да биде ова со огромни последици, у курац со супите со лилјаци што ги јадат гнасиве, секои 10 години нови пандемии од таму. Бапни им една нуклеарка и ај у пм.
Сега ќе дојди @kano од аусралија и ќе ти објасни се
Нека ги пуштат навакаПариве од Кина во карантин
Fed is quarantining physical dollars from China
The greenback faces the same fate as many travelers returning home from China and other coronavirus hot spots. The US Federal Reserve has begun quarantining physical dollars that it repatriates fro…nypost.com
EPIDEMIJA SE ŠIRIПа некако нормално си се одвиваше животот. Сега се испозатворија и стана така малку јеизвко. Ама храна маски гел си има