Се стемнуваше кај 18, да, али не бев до тоа време на плажа, искрено не знам дали беше дозволено пливање после тоа време.за во море имавте рестрикции, во колку се стемнуваше?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се стемнуваше кај 18, да, али не бев до тоа време на плажа, искрено не знам дали беше дозволено пливање после тоа време.за во море имавте рестрикции, во колку се стемнуваше?
Нема врска плавуша бринета, они се палат на свеМило ми е што полека сменуваш мислење и се надевам пак ќе отидеш и ќе примениш што си научил. Во принцип АПСОЛУТНО се сложувам со тебе, ако на некој му е ПРВ пат да иде на ваква дестинација каде се ти е in your face и немаш искуство со напети домаќини сакаш да имаш асален хотел да се релаксираш малку. Пушти душа плати ги тие екста 100е и иди една катергорија погоре.
Египет е одличен одмор за да лежиш на плажа, само тргни се малку на страна од лудницата каде врие туристи. Пишав на предходната страна видете го sahl hasheesh, многу помирно е а е одма до Хургада.
Автоматски споено мислење:
Зошто да не одиш? Ако си плавуша може и некој султан да си најдеш![]()
Се стемнуваше кај 18, да, али не бев до тоа време на плажа, искрено не знам дали беше дозволено пливање после тоа време.
Нема врска плавуша бринета, они се палат на све
Јас за малку ќе ја трампав жената за 500 камилијас удрив цена од 2000 камили, баш почнавме да се ценкаме, дојде водичот и не собра во автобус!
Инаку јас имам работено во арапска земја, знам троа арапски, па не ми беа проблем индијанциве. Кој иде прв пат троа комлицирано ќе му е!
Хургада и не е најсреќен избор, ама е најефтин изгледа. Само ресортите ептен јужно се поефтини. Градот мириса на канализација, како секој арапски град. Стока од таксисти, со кои треба са знаеш да се расправиш. Посетите на Каиро, приказна засебе, Луксор вреди ама пак зависи од организацијата! Све у свему, доживување за кое треба муда и желудник.
така е изгледа зашто и на други места сум читал дека ради безбедност е забрането брцкање у море и базен послем 18
Ние поминавме одлично, единствен недостаток беше што пред две години кога отидовме имаше само програма 7 дена, ама сепак стигнавме секаде и во каиро, и луксор, и во аквариумот, и подморница. на сафари, бевме во молот со такси 9 души со една кола, успеа да дигне во град неверојатни 170км/х. Неверојатно искуство за децава, инаку реално бегаа сите од нас, малиот син избега секачи на пирамидата, неможев да го фанам, дојде обезбедување ама видоа дека сум лут како рис и се тргнаа, изгледа повеќе дојдоа да го одбранат детево. Го шамарев и во подморницата, пак сите не гледаа, додека одевме кон платформата со брод, зошто таму не чекаше подморница големиот син го изврте цел брод, му дадоа да се слика со кормилото он го изврти...добро е што сум во кондиција па немав некои посериозни инциденти. Единствено ми остана александрија што не ја видов, ама се надевам ќе одам и нареден пат.
А ти Кано биди онлајн, ми даде убави насоки за Египет, и за Истанбул исто, ако пуштат чартери ќе ми требаш за летово го планираме Тунис.
Плавуша не сум, ама сум многу бесна бринета, ако некој ме иритира и нервира. Судејќи по наравот на народот, не верувам дека некој од таму би бил супер кул, мирен и релаксиран покрај мене.Зошто да не одиш? Ако си плавуша може и некој султан да си најдеш![]()
Ti odgovoriv uste prviot pat koga prasa, deka ne e tolku zesko kako sto se prikazuva, a i dobro se organizirani, sekade patuvas so dobro klimatiziran avtobus, ne te ostavaat mnogu vreme na zestinata.ako odis na ekskurziite vo kairo i vo luksor nudat na kraj za 5-10 evra krstarenje na nil, nikako da ne gi propustas, togas zaoga sonceto i dufka nekoe vetarce po rekata...mnogu e relaksirano. sto drugo te interesira prasajПлавуша не сум, ама сум многу бесна бринета, ако некој ме иритира и нервира. Судејќи по наравот на народот, не верувам дека некој од таму би бил супер кул, мирен и релаксиран покрај мене.
Него, не ми кажавте, дали стварно е толку многу жешко во јули? Дали стварно не се издржува? Сакам да ги видам пирамидите и да одам на сафарито, ама веќе неколку души ми кажаа дека било премногу жешко во јули и тоа било тешко остварливо.
малиот син избега секачи на пирамидата, неможев да го фанам, дојде обезбедување ама видоа дека сум лут како рис и се тргнаа, изгледа повеќе дојдоа да го одбранат детево. Го шамарев и во подморницата, пак сите не гледаа
ako sakas za hotel moze da ti preporacam, da go razgledas i na fb nie bar dobro pominavme bevme so deca, bez da imame slucai so truenja i slicni raboti, a nemase arapi, samo stranci, pretezno rusi i ukrainci.Ti odgovoriv uste prviot pat koga prasa, deka ne e tolku zesko kako sto se prikazuva, a i dobro se organizirani, sekade patuvas so dobro klimatiziran avtobus, ne te ostavaat mnogu vreme na zestinata.ako odis na ekskurziite vo kairo i vo luksor nudat na kraj za 5-10 evra krstarenje na nil, nikako da ne gi propustas, togas zaoga sonceto i dufka nekoe vetarce po rekata...mnogu e relaksirano. sto drugo te interesira prasaj
Може.ako sakas za hotel moze da ti preporacam, da go razgledas i na fb nie bar dobro pominavme bevme so deca, bez da imame slucai so truenja i slicni raboti, a nemase arapi, samo stranci, pretezno rusi i ukrainci.
Може.
Благодарам!!повели!!!![]()
Sunny Days Hotels & Resorts
Sunny Days Hotels & Resorts, Hurghada. 106.548 допаѓања · 471 зборуваат за ова · 14.625 беа тука. All days are sunny days. create memorable moments with family and friends.www.facebook.com
Нема проблем, за бесна бринета тука сум, што треба.Благодарам!!![]()